• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünmeyle gebelik

asipandaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
16gun önce Sürtünmeyle ilişki yaşadım bosalma vajinanin yukarısına yani dudak kısmından yukarı oldu . O gün veya bir gün öncesi yumurtlama gunummus reglim 4 gün gecikti normalde asla gecikmezdi 2.3 gun erken bile olurdu stres de yapmadım aslında. Son iki gündür sadece Regl olucak gibi hafif karin ağrım var çok kısa sürüyor göğüslerimim buyudugunu fark ettim birde karincalaniyolar kendim test almak istemiyorum erkek arkadaşıma daha önce böyle şüphem olduğunu söylediğimde dalga gecti güldü imkansız falan dedi o yüzden söyleyemiyorum yine bir kaç gün daha bekliycem olmazsa artık alicam tek çekincem eczanede sorun çıkar mı 18 oldum 3 ay önce ama yine de geriliyorum gidip almaya öyle bisey olduğunu sanamıyorum yani okadar insan deniyor olmuyor böyle mi olucak ama araştırdığımda doktorlar mümkün olduğunu söylüyor bide yumurtlama günüme denk geldi tam

16gun önce Sürtünmeyle ilişki yaşadım bosalma vajinanin yukarısına yani dudak kısmından yukarı oldu . O gün veya bir gün öncesi yumurtlama gunummus reglim 4 gün gecikti normalde asla gecikmezdi 2.3 gun erken bile olurdu stres de yapmadım aslında. Son iki gündür sadece Regl olucak gibi hafif karin ağrım var çok kısa sürüyor göğüslerimim buyudugunu fark ettim birde karincalaniyolar kendim test almak istemiyorum erkek arkadaşıma daha önce böyle şüphem olduğunu söylediğimde dalga gecti güldü imkansız falan dedi o yüzden söyleyemiyorum yine bir kaç gün daha bekliycem olmazsa artık alicam tek çekincem eczanede sorun çıkar mı 18 oldum 3 ay önce ama yine de geriliyorum gidip almaya öyle bisey olduğunu sanamıyorum yani okadar
Yok yaa cok ama cok zor bir seyden bahsediyorsun. 18’i de gecmissin git al bi test nolucak ablana aliyosun belki hani utaniyosan falan da. Ki kimsenin umurunda olmaz. Erkek arkadasin da dalga geciyor su durumunla, yaz bi kenara bunu.

16gun önce Sürtünmeyle ilişki yaşadım bosalma vajinanin yukarısına yani dudak kısmından yukarı oldu . O gün veya bir gün öncesi yumurtlama gunummus reglim 4 gün gecikti normalde asla gecikmezdi 2.3 gun erken bile olurdu stres de yapmadım aslında. Son iki gündür sadece Regl olucak gibi hafif karin ağrım var çok kısa sürüyor göğüslerimim buyudugunu fark ettim birde karincalaniyolar kendim test almak istemiyorum erkek arkadaşıma daha önce böyle şüphem olduğunu söylediğimde dalga gecti güldü imkansız falan dedi o yüzden söyleyemiyorum yine bir kaç gün daha bekliycem olmazsa artık alicam tek çekincem eczanede sorun çıkar mı 18 oldum 3 ay önce ama yine de geriliyorum gidip almaya öyle bisey olduğunu sanamıyorum yani okadar insan deniyor olmuyor böyle mi olucak ama araştırdığımda doktorlar mümkün olduğunu söylüyor bide yumurtlama günüme denk geldi tam
canım ben 18imden önce de almıştım yaş vs sormuyorlar. git rahat rahat al onlar günde kaç tane satıyor. o kadar insan deniyor olmuyor maalesef gerçek değil. bu ay doğum kontrol hapı + prezervatife rağmen hamile kaldım. geç olmadan öğren tedbirini ona göre alırsın.

Valla sürtünme yoluyla hamile kalmayı başarabilen herkesi taktir ediyorum. Bizim değmeyen bir kulağımızın arkası kalıyor yine de olmuyor
Hahaha cok guldum.

canım ben 18imden önce de almıştım yaş vs sormuyorlar. git rahat rahat al onlar günde kaç tane satıyor. o kadar insan deniyor olmuyor maalesef gerçek değil. bu ay doğum kontrol hapı + prezervatife rağmen hamile kaldım. geç olmadan öğren tedbirini ona göre alırsın.
Yalniz dudak kisminin yukarisina geldi sadece diyor ordan nasil hamile kalsin, ben testi kafasini takmasin diye onerdim.

Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Hahaha cok guldum.

Yalniz dudak kisminin yukarisina geldi sadece diyor ordan nasil hamile kalsin, ben testi kafasini takmasin diye onerdim.
yok hayır şuan bence de kalamaz bu durumda ama yaşı küçük insanlar deniyor olmuyor kafasıyla rahata düşerse istenmeyen hamilelik yaşayabilir onun için söyledim. gençlerde korunma konusunda bilgi çok az.

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
sen rahat ol stres yapma hamile değilsindir daha da geciktirirsin. ayrıca cinsel hastalık boyutu da var lütfen korunmadan cinsellik yaşama canım 🌸🩷

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum vajina etrafında bosalma olduysa spermler içeri girebilir akabilir yazıyor doktora yazılarında
onlar ihtimal olduğu için yazıyor kesin net kalamazsın diyemezler ama gerçekten çok çok küçük bir ihtimal yok sayılabilecek düzeyde

Back
X