Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamilesin ondandırEki Görüntüle 3607830 hanimlar merhba 4 gündür rahatsızım ve hastaneye gittim mide bulantısı halsizilik var tahlil sonuclarim byle böyle olup durumu nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi
Bu testi verdiginizde adetiniz kaç gün gecikmisti? Bayağı yüksek bu beta değeri çünküEki Görüntüle 3607830 hanimlar merhba 4 gündür rahatsızım ve hastaneye gittim mide bulantısı halsizilik var tahlil sonuclarim byle böyle olup durumu nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi
Kız galiba haberi yok bebek 2-3 aylık olmuşBu testi verdiginizde adetiniz kaç gün gecikmisti? Bayağı yüksek bu beta değeri çünkü
Pcos falan varsa geç adet oluyorsa ondan farketmemis olabilir ilk aklima gelen buKız galiba haberi yok bebek 2-3 aylık olmuş![]()
Valla söyle habersiz hamile kalsaydım keşkePcos falan varsa geç adet oluyorsa ondan farketmemis olabilir ilk aklima gelen bu![]()
İsim soyisim bilginiz en üstte görünüyor haberiniz olsunEki Görüntüle 3607830 hanimlar merhba 4 gündür rahatsızım ve hastaneye gittim mide bulantısı halsizilik var tahlil sonuclarim byle böyle olup durumu nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin size deValla söyle habersiz hamile kalsaydım keşkeben de ne zaman olcak diye elimde testle geziyorumm
İnşallahİnşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin size de![]()
1hafta gecikmistiBu testi verdiginizde adetiniz kaç gün gecikmisti? Bayağı yüksek bu beta değeri çünkü
Siz en kısa zamanda kadın doğuma görünün.1hafta gecikmisti
Muhtemelen sizin en son adet sandığınız şey yerleşme kanamasıydiKötüyüm zaten bugün acile gdecegm dayanılmaz bir mide bulantım var midemi sokuyorlar sanki