bilgi hk.

pelinayvaliozden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
9
2
1
40
merhaba ,

merak ettiğim bir konuda bilgilerinizi rica ederim.

adetim 5 gün geçikti 6 gün sabahı evde idrar testi yaptım negatif çıktı , öğleden sonra bir kez kırmızı bir lekelenme oldu sonrasında adet bitimde olan pembe bir sıvı geldi sonrasında hiç bir akıntı yok.
kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor ve karın bölgemde bir şişkinlik hissediyorum hatta zaman zaman şişkinliğin olduğu yerde bir yanma oluyor böyle bir durum yaşayan varsa bilgi verebilir mi ,

bilgi ve dönüşlerinizi rica ederim.

merhaba ,

merak ettiğim bir konuda bilgilerinizi rica ederim.

adetim 5 gün geçikti 6 gün sabahı evde idrar testi yaptım negatif çıktı , öğleden sonra bir kez kırmızı bir lekelenme oldu sonrasında adet bitimde olan pembe bir sıvı geldi sonrasında hiç bir akıntı yok.
kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor ve karın bölgemde bir şişkinlik hissediyorum hatta zaman zaman şişkinliğin olduğu yerde bir yanma oluyor böyle bir durum yaşayan varsa bilgi verebilir mi ,

bilgi ve dönüşlerinizi rica ederim.
adetin sökülmeye çalışıyo. bebek olsaydı çıkardı diye düşünüyorum.

ben aynı senin gibi durum yaşadım canım. yalnız farkı ben adet oldum önce.
şöyleki evlendikten sonra ilk adetim 5 gün geçti ve adet oldum. 5 gün sürdü ve bitti. 1 gün sonra iki kasığım aynı anda bıçak saplanır gibi yerimden kalkamayacak acılar çektim ve 3 gün pembe renkle akışkan kan aktı. aradan 3 hafta geçti karnım acayip şiş ve kasıklarım ağrıdı. adet belirtilerimi yaşamam lazımken yaşamadım. adetime 5 gün kala evde test yaptım hamile olduğumu öğrendim. iki üç hafta bekle bence

ben aynı senin gibi durum yaşadım canım. yalnız farkı ben adet oldum önce.
şöyleki evlendikten sonra ilk adetim 5 gün geçti ve adet oldum. 5 gün sürdü ve bitti. 1 gün sonra iki kasığım aynı anda bıçak saplanır gibi yerimden kalkamayacak acılar çektim ve 3 gün pembe renkle akışkan kan aktı. aradan 3 hafta geçti karnım acayip şiş ve kasıklarım ağrıdı. adet belirtilerimi yaşamam lazımken yaşamadım. adetime 5 gün kala evde test yaptım hamile olduğumu öğrendim. iki üç hafta bekle bence

teşekkür ederim hiç yaşamadığın bir durum olduğundan bilgi almak istedim buna benzer durumlar yaşayan bayanlardan bilgi almak zihnimizde bir fikir olmasına yardımcı oluyor :)

Merhaba, hamile kalmadan önce ki ay bende aynı şekilde olmuştum. reglim 8 gün gecikti, test negatif çıktı. Sonrasında hafif kanamam oldu, sonrasında çok ağrım oldu ve reglim geldi. O zamana kadar hiç düzensizlik olmamıştı. Bir sonra ki ay da hamile kaldığımı öğrendim.

Merhaba, hamile kalmadan önce ki ay bende aynı şekilde olmuştum. reglim 8 gün gecikti, test negatif çıktı. Sonrasında hafif kanamam oldu, sonrasında çok ağrım oldu ve reglim geldi. O zamana kadar hiç düzensizlik olmamıştı. Bir sonra ki ay da hamile kaldığımı öğrendim.

teşekkür ederim bilgi için ,

benim kabızlık sıkıntım var dünde aynı durum yaşandıktan sonra kırmızı leke gelmişti bugünde aynısı oldu sanırım gebelik öncesi herkeste adet düzensizliği yaşanıyor galiba :)

Bebek istedikten sonra ben de cok hasta oldum.alerjim de vardi.ilac da kullanamiyorsun.
Bir doktor dedi ki hormonlarin degistigi icin vucudun kendini ayarliyor.adetlerimde degismisti.agri tavandi.muayene tahliller temiz cikti.6 ay sonra hamileyim

Back
X