bilgi kirliliği içinde biri

cileklikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
6
0
1
sürekli diyet yapmak istiyorum bunun için okuyup bilgilenmek istiyorum forumlara bakıyorum herkes ayrı bişey diyor, ama düzensiz aklıma göre bişey yaptığım zamanda sağlığımdan olmaktan korkuyorum.
diyetisyenlerin verdikleri listelere benim öğrencilik hayatımda uygulayabilceğim şeyler değil çok üşeniyorum ve tam yapmayıncada aa olmadı bu diyip tamamen bırakıyorum.
Ama artık kilo vermek istiyorum 22 yaşındayı ve son 6 yılda 35 kilo alıp 86 kiloya ulaşmayı başardım. ablalarım kardeşlerim bana da yardım edin lütfen :((((

en önemliside kendimi yalnız hissediyorum bu yolda.. annem babam az ye o zaman diyorlar kestirip atıyorlar, evet çözüm bu bunu bende biliyorum ama insan hep yanında olacak birinin eksikliğini hissediyor..

teşekkür ederim ilgili bölüm neresi acaba
ilgili bolum diyet gunlukleri.:KK52: cileklikiz ,son 6 yilda almisin bu kilolari. yani hemen gitmez hepsi tabi ama sabirla ve sporla giderler. moralini bozma sabirla devam et.insallah en saglikli sekilde ve en kisa zamanda verirsin bu kilolari...

teşekkür ederim canım :) o bel yağı o göbek nasıl gider ki , imkansız geliyor :KK43:(
Merhaba canım emin ol gider ben de ne bel yağı ne göbek yağı vardı biliyor musun gel gör ki şu an göbeğin yerinde yeller esiyor .Yeter ki iste .Zaman geçtikçe kendindeki değişimin farkına varacaksın umutsuz olma .Bu kilolara gelmeden önce o göbek denen şey yoktu sadece kendine inan başarılar ... :)

sürekli diyet yapmak istiyorum bunun için okuyup bilgilenmek istiyorum forumlara bakıyorum herkes ayrı bişey diyor, ama düzensiz aklıma göre bişey yaptığım zamanda sağlığımdan olmaktan korkuyorum.
diyetisyenlerin verdikleri listelere benim öğrencilik hayatımda uygulayabilceğim şeyler değil çok üşeniyorum ve tam yapmayıncada aa olmadı bu diyip tamamen bırakıyorum.
Ama artık kilo vermek istiyorum 22 yaşındayı ve son 6 yılda 35 kilo alıp 86 kiloya ulaşmayı başardım. ablalarım kardeşlerim bana da yardım edin lütfen :KK43:(((

en önemliside kendimi yalnız hissediyorum bu yolda.. annem babam az ye o zaman diyorlar kestirip atıyorlar, evet çözüm bu bunu bende biliyorum ama insan hep yanında olacak birinin eksikliğini hissediyor..
binlerce kilometre süren yol bir adımla başlar ve adımların devamlılığı ile sona erer.sizde ilk adımı atın.ve diğer adımları atmakiçin hep kendinize nedenler sunun.

Back
X