Bilgi lütfen

elispera_24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
389
79
18
33
Merhaba yakında srzeryan ile doğuma gireceğim , kan sulandırıcı kullanıyorum , acaba belden uyuşturma yapılır, yoksa komple uyutmamı ?
Bilgisi olan ve benim gibi kan sulandırıcı kullanmış biri yardımcı olabilirse sevinirim ...

Merhaba yakında srzeryan ile doğuma gireceğim , kan sulandırıcı kullanıyorum , acaba belden uyuşturma yapılır, yoksa komple uyutmamı ?
Bilgisi olan ve benim gibi kan sulandırıcı kullanmış biri yardımcı olabilirse sevinirim ...
Aşkım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum yakınım da kullandı doğum a 2 3 gün kala yada 1 gün kala kestirmiş doktor u çünkü kan ı cıvık olduğu için durduramazlarmış bunu mutlaka söyle doktorun a seni de 1 2 gün öncesinden keser kan sulandiricini bilinçli olduğu için sezeryan büyük bir ihtimal le komple uyuturlar
hangi kan sulandırıcı yı kullanıyorsun aşkım

Önce corasprindi 1 aydır oksapar iğne sabahları , sezeryan olunacak sabah kan sulandırıcı kullanma dedi Ama doktor birşeyler dedi Ama tam anlatamadım, kan sulandırıcı kullandığın için dedi ...
Sizide tamamen mi uyuttular ....

Önce corasprindi 1 aydır oksapar iğne sabahları , sezeryan olunacak sabah kan sulandırıcı kullanma dedi Ama doktor birşeyler dedi Ama tam anlatamadım, kan sulandırıcı kullandığın için dedi ...
Kanamayı durdurmak zor oluyor kan sulandırıcı kullananların onu demek istemiştir. Uyutma işini size soruyolar ameliyata girerken

Yok aşkım beni yarım bayıltılar çünki ben devlette doğum yaptım hemşire normal doğum istiyorsan bebeğin susuz kalmasın suyun gittiği için dedi bende içtim kızdı doktor bana bişey yemek içmek yok ndden denilmedi sana die bende normal doğum istediğim için icebilirmişim dedim o yüzden yarım bayiltılar beni birde devlet de annenin yada bebeğin hayatı tehlikeye girmediği sürece almıyorlar sezeryan a devlette yapacaksan bilgin olsun

Back
X