Bilgi lütfen..

İstanbuldayım ben. Bir arkadaşımıza rica ettim hesap yaptı ortalama 6.500-7.000 tl tazminat almam gerekiyor fakat ben hepsini vereceklerini sanmıyorum. Bunu hesaplayan kurumsal büyük firmada insan kaynakları müdürü. Yani neyin ne olduğunu ve hakedişin ne olduğunu çok iyi biliyor. Eğer vermezlerse mahkemede söke söke alırsın dedi ama bende mahkemeyle hiç uğraşmak istemiyorum çünkü çok uzar.. Offfff

7.000 tutması için senın en az 4 5 yıl çalışmış olman gerekir sanırım yanlış hesap yapıldı.

HESAP SONUÇ EKRANI
İhbar Tazminatı Detayları
İhbar Süreniz 6Hafta
Brüt İhbar Tazminatı Tutarınız 1,035.71TL
Gelir Vergisi Tutarı 155.36TL
Damga Vergisi Tutarı 6.84TL
Net İhbar Tazminatı Tutarınız 873.51TL
Kıdem Tazminatı Detayları
Kıdem Süreniz 2 Yıl 5 Ay 10 Gün
Brüt Kıdem Tazminatı Tutarınız 1,808.09TL
Damga Vergisi Tutarı 11.93TL
Net Kıdem Tazminatı Tutarınız 1,796.16TL

Toplam Net Tazminat Tutarınız 2,669.68TL (asgari ücret üzerinden 739,79 TL)

izinleriniz hariç toplam; 2,669.68 TL tutar sanırım size yanlış hesap yapıldı.

Tazminatın 7.000 TL tutmaz, hesapta bir yanlışlık var, tahminimce her şey dahil 2,700-2,800 civarı bir rakam alırsın

Arkadaşların dediği gibi, asla paranı almadan hiç bir belgeye imza atma

bu ay sonunda evlilik nedeniyle bende işten ayrılmak zorunda kalıcam.. çalışma süremiz hemen hemen aynı sayılır.benim işe giriş tarihim 13.01.2010 olarak gözüküyor yaklaşık 5 ayım sigortamda gözükmüyor.maaşımda sigortada askeri ücretten gözüküyor.ihbar ve kıdem tazminatımı netten brüte hesapladığım zaman 5000 tl civarında çıkıyor sigortada görünen rakamla hesaplanınca 3000 tl civarında oluyor 2000 tl çok ciddi bir rakam benim için sonuçta evlilik için hazırlık yapıyorum hakkımı almadan ve imzaları atmadan önce bu olayı bilirkişi tarafından hesaplatmayı düşünüyorum aksi takdirde kesinlikle imza atmayı düşünmüyorum..dediğiniz gibi bizim çalışma ortamımızda aile ortamı gibi ama konu benim hak ettiğim para olunca hakkımı sonuna kadar aramak zorundayım..sonuçta sizde hakettiğiniz parayı taleb ediyorsunuz fazlasını değil..

HESAP SONUÇ EKRANI
İhbar Tazminatı Detayları
İhbar Süreniz 6Hafta
Brüt İhbar Tazminatı Tutarınız 1,035.71TL
Gelir Vergisi Tutarı 155.36TL
Damga Vergisi Tutarı 6.84TL
Net İhbar Tazminatı Tutarınız 873.51TL
Kıdem Tazminatı Detayları
Kıdem Süreniz 2 Yıl 5 Ay 10 Gün
Brüt Kıdem Tazminatı Tutarınız 1,808.09TL
Damga Vergisi Tutarı 11.93TL
Net Kıdem Tazminatı Tutarınız 1,796.16TL

Toplam Net Tazminat Tutarınız 2,669.68TL (asgari ücret üzerinden 739,79 TL)

izinleriniz hariç toplam; 2,669.68 TL tutar sanırım size yanlış hesap yapıldı.

Tazminatın 7.000 TL tutmaz, hesapta bir yanlışlık var, tahminimce her şey dahil 2,700-2,800 civarı bir rakam alırsın

Arkadaşların dediği gibi, asla paranı almadan hiç bir belgeye imza atma

Haklısınız banada çok fazla geldi ama yemek parası, yol parası bile 2,5 lik ayrı ayrı hesaplanıyor D..Sa da işleyiş ve tüm kurumsal şirketlerde bu şekildeymiş nasıl olacak bilmiyorum herkes ayrı söylüyor napıcam ben...

Back
X