- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
- Konu Sahibi TamBirRabia
Araştırmış olmama rağmen net bisey öğrenemedim; Gebelik tedavisi adıyla hormon testi, klomen tedavisi vs vs gibi şeyler yapılıyor ya işte bu yapılan hormon testlerinde/tahlillerinde 'tam olarak' hangi hormonlara bakılıyor? Mesela troid yada prolaktin (süt h.) hormonuna baktırmak için ayrı bi test mi yaptırmak lazım yoxa bu 'gebelik tedavisi' başlığı altında gerekli tüm hormonlara bakılıyor mu? Ebe olan bi akrabamıza sordugumda troid dahil gerekli tüm hormonlara bakılır dedi ama emin değilim diye ekledi. Mesela prolaktin hormonum yüksek mi değil mi diye ayrı bi hormon tahlili mi yaptırmalıyım?
Not: mart ayından bu yana iki kez hormon testi bir kez troid testi yaptırdım temiz çıktı/ adetlerim düzenli olmasına rağmen iki aydır adet gecikmesi yaşıyorum, konularıma bakabilirsiniz. Inşh karışık yazmamışımdır yardimci olursanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun♡
Not: mart ayından bu yana iki kez hormon testi bir kez troid testi yaptırdım temiz çıktı/ adetlerim düzenli olmasına rağmen iki aydır adet gecikmesi yaşıyorum, konularıma bakabilirsiniz. Inşh karışık yazmamışımdır yardimci olursanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun♡