Bilgi verir misiniz

Esmabzkrt00

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
11
0
6
Beta verdim adet bir gün geçti doktor artış için normal dedi fakat sağlık sigortası ile hamileliğimi devam ettirmek istiyorum kese oluşumu ve kalp atışı bir iki hafta arası olduğu için muayene hakkımdan düşmemesi için en garanti hangi haftada gitmem gerekir doktorum dış gebelik değerlerinden yüksek şuan iyi dedi sizin yorumunuz nedir
Screenshot_20230206_221940_tr.gov.saglik.enabiz.webp

bir hafta on güne keseyi görürsünüz. ondan sonraki haftada kalp atışını duyarsınız inşallah. bende bu gibi bir değerden sonra kan vermeyi bıraktım 8-9 gün sonra gittiğimde keseyi gördük sonraki haftada kalp atışı için gittim. sizde buna göre ayarlayabilirsiniz randevunuzu

Beta verdim adet bir gün geçti doktor artış için normal dedi fakat sağlık sigortası ile hamileliğimi devam ettirmek istiyorum kese oluşumu ve kalp atışı bir iki hafta arası olduğu için muayene hakkımdan düşmemesi için en garanti hangi haftada gitmem gerekir doktorum dış gebelik değerlerinden yüksek şuan iyi dedi sizin yorumunuz nedir
Eki Görüntüle 3203793
Benim doktorum ilk kalp duyunca muayenr için gebelik izlemi yazmamıştı, hatta sisteme bile düşmemiş sağlık ocağı 10. Haftada aradı doktor sisteme girince

Back
X