Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1700 de gordum canim ama gec dollenmede olabilir. Boyle seyler oluyor bende kalp atisini duymam gereken haftada duyamadim alttan muayene oldum emin olmak icin.Alttan zararlı diye istemedm canm son adet 14 subat bir hafta gecti adetim deger normalmi kese ne zaman görunuyor
Zararlimi degilmi bilmiyorum canim doktorum hic bise soylemeden kalbini duymadim emin olmak icin bakmamiz lazim deyip bakti. Hcg degerinin iki gunde bir iki katina cikmasi lazim zaten ama bunlar sık yasaniyor. En gec bir haftaya gorursun bebegini. Sana gun soylemedilermi sadece gorunmuyo diyip yolladilarmi.Alttan muayene zararlı degilmi canm hamilelikte gec dollenme olunca deger yimede yuksek cıkyormu
Bir hafta snra tekrar gel dediZararlimi degilmi bilmiyorum canim doktorum hic bise soylemeden kalbini duymadim emin olmak icin bakmamiz lazim deyip bakti. Hcg degerinin iki gunde bir iki katina cikmasi lazim zaten ama bunlar sık yasaniyor. En gec bir haftaya gorursun bebegini. Sana gun soylemedilermi sadece gorunmuyo diyip yolladilarmi.
Yoi kilolu degilim aslnda devletteki doktor yeni olusmya baslms dedi o gordu ama bugun gittgm goremediEğer birde kilolu iseniz karindan hic gozukmuyor
Ben zararli dye duydum o yuzden istemdnAlttan baktirsaydin gozukurdu. Ayrica alttan baktirmak zararli degil
Senn ne zamn gözüktü canmBirkac gune karindanda gozukur tatlim. Bende alttan muayene olmadim ultrasonu bekledim