• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi!!

zehirligul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
13
Bayanlar dün betam 148’68 geldi yarım tekrar vericem kaç gelmesi lazım

İki katına katlanması lazım umarım katlanır gecikmeniz kaç gün oldu

İki katına katlanması lazım umarım katlanır gecikmeniz kaç gün oldu
Geçilmem olmadı yarın adet olmam gerekiyor ama ben geçen hafta Salı günü test yaptım pozitif çıktı sonra hastaneye gittim çarşamba günü 13 75 çıktı perşembe günü 24:56 çıktı cumartesi günü 77 79 çıktı pazar günü de 148’ 68 civarı çıktı i

Her gün yaptırmaman lazım 2 günde bir yaptırman yeterliydi.
Daha verme artık yükseliyor düzgün.
15 gün sonra kadın doğuma gidersin kese bebek görünür

Artışların sağlıklı ilerliyor. 280 ve üzeri iyi olur yarın

Her gün yaptırmaman lazım 2 günde bir yaptırman yeterliydi.
Daha verme artık yükseliyor düzgün.
15 gün sonra kadın doğuma gidersin kese bebek görünür
Sorun olmaz ben verek istıyorum ilerlediğini vermek için.

Geçilmem olmadı yarın adet olmam gerekiyor ama ben geçen hafta Salı günü test yaptım pozitif çıktı sonra hastaneye gittim çarşamba günü 13 75 çıktı perşembe günü 24:56 çıktı cumartesi günü 77 79 çıktı pazar günü de 148’ 68 civarı çıktı i
Gayet iyi ilerlemis daha fazla verip kanindan olma 1 haftaya doktora git keseyi gorursun ben 166 beta hgcydi gordum keseyi

Gayet iyi ilerlemis daha fazla verip kanindan olma 1 haftaya doktora git keseyi gorursun ben 166 beta hgcydi gordum keseyi
Mesela hani yarın yada çarşamba vericem kan da betam 280 falan olduğun da doktora gitmelimiyim

Mesela hani yarın yada çarşamba vericem kan da betam 280 falan olduğun da doktora gitmelimiyim
Gitsen de bir şey göremez canım. 3 kere düzenli artış gördükten sonra kendin hesapla. Vajinal bakılsın istemiyorsan beta 2500 civarıyken git. Tabi kanama lekelenme felan yaşamıyorsan

Gitsen de bir şey göremez canım. 3 kere düzenli artış gördükten sonra kendin hesapla. Vajinal bakılsın istemiyorsan beta 2500 civarıyken git. Tabi kanama lekelenme felan yaşamıyorsan
Arkadasm beta 750 iken gittile Allah’a Şükrü kesesi falan herşeyi görüldü şimdi testlerim böyleyken yükselme varken doktordan bilgi almadan nasıl bekliyim o kadar

Arkadasm beta 750 iken gittile Allah’a Şükrü kesesi falan herşeyi görüldü şimdi testlerim böyleyken yükselme varken doktordan bilgi almadan nasıl bekliyim o kadar
Vajinal gözükebilir tabiki.
Ki madem soruyorsun fikir istiyorsun gideyim mi ne zaman gideyim diyosun fikrimizi söylüyoruz beğenmiyorsun 😂 madem gitmek istiyosun git ne soruyosun

Vajinal gözükebilir tabiki.
Ki madem soruyorsun fikir istiyorsun gideyim mi ne zaman gideyim diyosun fikrimizi söylüyoruz beğenmiyorsun 😂 madem gitmek istiyosun git ne soruyosun
Arkadasim sanane sende saçma sapan fikirler verme madem sana saçma gelıyorsa durupta cevap verme hayret bişey ya

Arkadasim sanane sende saçma sapan fikirler verme madem sana saçma gelıyorsa durupta cevap verme hayret bişey ya
Çok güldüm ya yaşınız kaç sizin 😂
Burda fikir soruyorsan insanlardan saygısızlık olmadıgı sürece insanlar fikrini söyleyebilir, hep szin istediklerinizi yazacak değiliz 😂
Lütfen biraz uslup adap öğrenin malum gebesiniz bebeğinize örnek olursunuz 😂

Çok güldüm ya yaşınız kaç sizin 😂
Burda fikir soruyorsan insanlardan saygısızlık olmadıgı sürece insanlar fikrini söyleyebilir, hep szin istediklerinizi yazacak değiliz 😂
Lütfen biraz uslup adap öğrenin malum gebesiniz bebeğinize örnek olursunuz 😂
Hahahaha adın bile cahil olarak koymussun bana bunu diyen sen misin lütfen heralde sen benden yaşça büyüksün belliki yaşlılığına verıyorum okey öpüyorum hayatım Senın varsa sen çocuklarıma böyl örnek olma😂😂😂

Back
X