• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi!!

Arkadasim sanane sende saçma sapan fikirler verme madem sana saçma gelıyorsa durupta cevap verme hayret bişey ya
Eger 1200 felan olmadan gidersen vajinal bakilir buda düsüge sebeb oluyor anladim heyecanlısin bizde gectik ve suan yine hamileyim 6 haftalik ama beklemek gerekiyor

Çok güldüm ya yaşınız kaç sizin 😂
Burda fikir soruyorsan insanlardan saygısızlık olmadıgı sürece insanlar fikrini söyleyebilir, hep szin istediklerinizi yazacak değiliz 😂
Lütfen biraz uslup adap öğrenin malum gebesiniz bebeğinize örnek olursunuz 😂
Gerçekten Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ama 5 günlük çocuk gibi her gün başlık açıyorlar ya şurama şu oldu buram böyle oldu hamilelik belirtisi mi her beta yukselisini 😅 kinamiyorum kınama diyorum kendi kendime ama birazcık kafalarını çalıştırıp chatgbt bile sorsalar cevap verecek bu sorulara 🤷‍♂️

Gerçekten Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ama 5 günlük çocuk gibi her gün başlık açıyorlar ya şurama şu oldu buram böyle oldu hamilelik belirtisi mi her beta yukselisini 😅 kinamiyorum kınama diyorum kendi kendime ama birazcık kafalarını çalıştırıp chatgbt bile sorsalar cevap verecek bu sorulara 🤷‍♂️
Hayır bir de üslup yani 😂 bir şey diyemiyorum…

Back
X