bilgi?

SeryBm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
9
0
16
İstanbul
Doğru yeremi yazdm bilmiyorm . Dileğini yazıp gül ağacının altına gömüyorlarmş ve gerçekleşiyormş diyorlar bilen varmı?

Doğru yeremi yazdm bilmiyorm . Dileğini yazıp gül ağacının altına gömüyorlarmş ve gerçekleşiyormş diyorlar bilen varmı?

Selam,ben bunu hıdrellez gününde yapılıyor diye duymuştum...Bana batıl bir inanç olarak geliyor...hiçte yapmadım böyle birşey..Arkadaşım dilek tutup birşeyler bağlayacağına içten dua et ;) Dünya dua ile durmuş...Allah gönlüne göre versin herşeyii...

Dua gibi bir güzellik varken batıl inanışlarla uğraşmayın.

Rabbim şirkten korusun...

hıdıreelzde olyor bu dediğin.. ee arkadasım böyle birşey olsa internet bununla sarsılmazmı Allahaskına:))) herkez zengin olur ozaman millet neler çizer koyar o ağacın altına :1:
batıl inanç bunlar. ne istiyorsan Rabbinden duanı et iste zamanı gelince zaten verir

hıdrallez de yapanlar var ama batıl inanç... O zaman herkes yapsın dileği gerçek olsun. İnanma arkadaşım böyle şeylere.

namaz dua dua dua diyorum sadce sana . bırak bu batıl inanç işlerini otur rabbine yönel canım içten dua et :)

Arkadasim dedigin olayi hidirellezde yapiyorlar ama bos isler bunlar yani batil inanc,dua edip rabbimden hakkimizda hayirlisini istemek varken neden dilek agaci,beze,caput gibi maddelere gerek duyuyorsunuz.

Back
X