• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç kullanmak zorundamıyım

motiveyinyang

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
98
Doğru yeremi açtım bilmiyorum açmadıysam kusura bakmayın nereye açıcağımı bilmiyorum.Bipolar hastasıyım 2 tane antidepresan kullanıyorum wellbutrin il abifly.Dahiliyeye gittim özel doktora sürekli kilo al ver şikayetlerimden.Pcosum ve insülin direncim ortaya çıktı.2 tane probiyotik,1 tane insülin direnci düşürücü ve b12 hapı vardı.Bu hastalıklar ilaçla mı geçer yoksa başka çözümü varmı troidlerim yavaş çalışıyormuş kilo veremezmişim bu değerlerle öyle söyledi.

Doğru yeremi açtım bilmiyorum açmadıysam kusura bakmayın nereye açıcağımı bilmiyorum.Bipolar hastasıyım 2 tane antidepresan kullanıyorum wellbutrin il abifly.Dahiliyeye gittim özel doktora sürekli kilo al ver şikayetlerimden.Pcosum ve insülin direncim ortaya çıktı.2 tane probiyotik,1 tane insülin direnci düşürücü ve b12 hapı vardı.Bu hastalıklar ilaçla mı geçer yoksa başka çözümü varmı troidlerim yavaş çalışıyormuş kilo veremezmişim bu değerlerle öyle söyledi.
Kaç kilosun? İnsülin direnci kilo ile ilgili kilo verebilirsen çok iyi olur.
Tiroid yavaş derken t4 kaç tsh kaç çıkmış
İlaç etkileşimi açısından doktoruna danış ve kullan ilaçlarını

Kaç kilosun? İnsülin direnci kilo ile ilgili kilo verebilirsen çok iyi olur.
Tiroid yavaş derken t4 kaç tsh kaç çıkmış
İlaç etkileşimi açısından doktoruna danış ve kullan ilaçlarını
Merhaba 113 kilodan 95 kiloya düştüm.Kullanıyorum fakat toplam 7 tane ilacım oldu.Çok fazla geliyor..

Merhaba 113 kilodan 95 kiloya düştüm.Kullanıyorum fakat toplam 7 tane ilacım oldu.Çok fazla geliyor..
Bebiş öyle düşünme b12 kaç çıkmış mesela birkaç ay kullanman gerekiyordur belki sadece? Probiyotikler ilaç bile sayılmaz.
Burada önemli olan 3 ilaç wellbutrin, abilify ve metformin (yazılan buysa)
Diğerleri takviye

Burada kilit nokta diyet
Çok iyi kilo vermişsin zaten devam et

Bebiş öyle düşünme b12 kaç çıkmış mesela birkaç ay kullanman gerekiyordur belki sadece? Probiyotikler ilaç bile sayılmaz.
Burada önemli olan 3 ilaç wellbutrin, abilify ve metformin (yazılan buysa)
Diğerleri takviye

Burada kilit nokta diyet
Çok iyi kilo vermişsin zaten devam et
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız motive ettiniz beni

Back
X