BakalımBirisi bakarmı
Pcos musunuz yani? Regli düzensizliğiniz var mı epeydir regli olmamışsınız. Benimde son regli tarihim 13 Ocak 8 haftalık hamileyim şu an. Yani olsa kıpmırmızı çıkması lazım testinKızlar yardımcı olursanız çok sevinirim 7 ocakta adet oldum 28 şubat alttan muayne oldum tembellik var dedi bu cuma test yaptım negatif 1 saat öncede kahve rengi akıntı geldi tatlı kaşığı kadar bidaha yok
Hiç forumda diğer konulara bakmadınız mı, bu şekilde konu açılmaz, sorunuz ne tam olarak ne soruyorsunuz anlaşılmıyor bile
Yazdım okursanızHiç forumda diğer konulara bakmadınız mı, bu şekilde konu açılmaz, sorunuz ne tam olarak ne soruyorsunuz anlaşılmıyor bile
Gebelik olsa 28 şubatta alttan muaynede belli olur diye düşünüyorum ama yoktu tembellik var dedi pcos mu oluyor bilmiyorum kusura bakma:) cuma günü test yaptım yoktu bu akşam kahverengi akıntı gelmiş bidaha yoktuPcos musunuz yani? Regli düzensizliğiniz var mı epeydir regli olmamışsınız. Benimde son regli tarihim 13 Ocak 8 haftalık hamileyim şu an. Yani olsa kıpmırmızı çıkması lazım testin
düzenli bir regli düzeniniz varsa evet belli olması gerekirdiGebelik olsa 28 şubatta alttan muaynede belli olur diye düşünüyorum ama yoktu tembellik var dedi pcos mu oluyor bilmiyorum kusura bakma:) cuma günü test yaptım yoktu bu akşam kahverengi akıntı gelmiş bidaha yoktu
Asıl konuyu açtığınız yerde yazsanıza derdinizi bu şekilde yorumlarda asıl konuyu bulmak zor oluyorYazdım okursanız
Düzensiz çok 20 ekim 23 kasım 7 ocak bidaha yokdüzenli bir regli düzeniniz varsa evet belli olması gerekirdi
Kusura bakmayınAsıl konuyu açtığınız yerde yazsanıza derdinizi bu şekilde yorumlarda asıl konuyu bulmak zor oluyor
Estağfurullah sitenin size daha çok yardımı olsun diye dedimKusura bakmayın
Kimse yardımcı olmuyor öyle bir kere fazladan paylaştım diye azarlandım resmen bilgi sahibi değilim bu konulara büyük ablalarım var 23 yaşındayım bilgi verirler diyede azarlandımEstağfurullah sitenin size daha çok yardımı olsun diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?