ÖylemiTam emin olmamakla birlikte bana erkek gibi geldi canım inşallah sağ salim alırsın kucağına
Evet çok şükür bitmek üzere kavuşcm artıkÖylemiTeşekkürler yorumun için cevrem 2 ye bölunmus durumda bende merak ettm acaba erken anlayanlar nasıl anlıyor diye
Seninde az kalmıs ne guzel
Canım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun. Ben kıza benzettim. Kalça kemiğinin Orda herhangi bir çıkıntı yada torba göremedim. Kız diye tahmin ediyorum. Öğrendiğinde yazarsan sevinirimEki Görüntüle 2798871 Kollar bacaklar açık yeni pozumuz heyecan dorukta hala tahmini olan yokmu?
Ayy gercekden miCanım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun. Ben kıza benzettim. Kalça kemiğinin Orda herhangi bir çıkıntı yada torba göremedim. Kız diye tahmin ediyorum. Öğrendiğinde yazarsan sevinirim
Kız göbeğin çıktı mı şimdiden Allah bağışlasın bendede göbek var birazcık çıktı benimde bat 25 aralik 11 haftalık bebiş bana da keseden erkek diolar nub teoriside oyle şuan ki attığım foto 8 haftalık anlıyor musun birşeyler vAjinadan bakıldı bebek sağda ymis yorumlarınızı bekliyorum kizlarAyy gercekden miAllahtan gelene boynumuz ince ama kız istiyor eşim karnımı goren erkek diyor ama bu sitede bilen kisiler hep kız dedi kurbaga gbi yatmıs bizde anlayamadık insallah söz haber edicem
6-7-8 Haftalık bebeğin göründüğü bir ultrasonu gösterirsen yorumlarım ama uzaktan olsun kağıdın neresi düz görünsün ve vajinal mı karından mi olduğunuda belirtKızlar birçoğunuza cinsiyet tahmininde yardımcı oldum şimdi bende sizden rica edicem
8+4 günlüğüz
kuyruk sokumundan anlayanlar vardı yada farklı teknikler ile
Karnım yuvarlak ve hızlı belirdi
Tatlı yiyemiyorum daha cok tuzlu hafif eksi seyler
26 aralık sat tarihim çin takvimine göre oldugumuz gunler 1-10 ocak arası sadece 1 gun erkek gorunuyordu
Sizlerden kendi cocuklarınızda cinsiyet tahmin belirtilerinizi ve benim bebişimle ilgili tahminlerinizi sorucam/
Bu arada sağ yumurtalıktan olmus
Benım gobegım 6. Hafta cıktı kesem buyukmus. 26 aralık benımde sat. Kafam cok karısıkKız göbeğin çıktı mı şimdiden Allah bağışlasın bendede göbek var birazcık çıktı benimde bat 25 aralik 11 haftalık bebiş bana da keseden erkek diolar nub teoriside oyle şuan ki attığım foto 8 haftalık anlıyor musun birşeyler vAjinadan bakıldı bebek sağda ymis yorumlarınızı bekliyorum kizlar
Maşallah erken çıkmış bosverin kiloları bebeğin iyi olsun daBenım gobegım 6. Hafta cıktı kesem buyukmus. 26 aralık benımde sat. Kafam cok karısık
Bebeğim için yorum yapar misiniz usttecyorumlarda fotoBenım gobegım 6. Hafta cıktı kesem buyukmus. 26 aralık benımde sat. Kafam cok karısık
6-7-8 Haftalık bebeğin göründüğü bir ultrasonu gösterirsen yorumlarım ama uzaktan olsun kağıdın neresi düz görünsün ve vajinal mı karından mi olduğunuda belir
6-7-8 Haftalık bebeğin göründüğü bir ultrasonu gösterirsen yorumlarım ama uzaktan olsun kağıdın neresi düz görünsün ve vajinal mı karından mi olduğunuda belirt
1.5 kılo almısım sadece 60 kg yum boyum 168. Kılom yok sadece karnım cıktıMaşallah erken çıkmış bosverin kiloları bebeğin iyi olsun da
Canım ben pek anlamıyorum ki ama bakayımBebeğim için yorum yapar misiniz usttecyorumlarda foto
İçime dogan kız8 haftalik vajinadan bakıldı sağdabonadeas
Bir kaç kişi de erkek dio hayırlısı bakalım ins sağlıklı olsun daİçime dogan kız
Ben kusmuyoru m ama herşeyden tiksiny lm kokular fsln canım hiç birşey çekmiyor asermiyom ağzımın tadı kötü tat slamiyorum1.5 kılo almısım sadece 60 kg yum boyum 168. Kılom yok sadece karnım cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?