Bilgilerinize çok ihtiyacım var,,

aysaysaysays

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
32
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar ben 6+5haftalık hamileyim dr. gittim ultrasonla baktı keseyi gördü yanlız kalp atışı görmedi bana 10gün sonra gel duyarız inşallah dedi. normal seyirinde oldugunu söyledi ,ama ben şimdi yazılanları okuyorum bebegin kalp atışını 6.haftada da duyanlar var bunun normali kaçıncı haftadır bilen varmı? çok endişeliyim o kadar zaman bekledikten sonra bu bebegi kayıp etmk istemiyorum, çok korkuyorum 10gün nasıl bekleyeceğim onuda hiç bilmiyorum yardım edin lütfen.

canım panik yapma bence pozitif düşün pozitif olsun ben hamile oldugumu bilmeden röntgen çektirip antibiyotik bile kulanmıştım 5-6 haftalık hamile iken dr keseyi görememişti 10 gün sonra göründü şimdi kocaman bir kızım var annesini ilk korkutuşları bu rahat ol derim ben

evt ilk bebegim. 1,5yıldır yapmaya çalışıyordum,fsh 12,5 tu yüksekti hamile kalmam kolay olmadı o yüzden , annelik ne manyak bişymiş bebegin daha kendi oluşmadan korkularım endişlerim başladı onun için rabbim kucağımda göstersin başka bişy istemiyorum.

Canım allah analı babalı vatanına milletine hayırlı dini imanı ile uzun ömürlü yaşamasını nasip etsin ama lütfen duanı yarım yapma bence allah onu senin kucagına saglıklı sıhatlı uzun ömürlü kucaklamayı nasip etsin inşallah istedigin herşey istedigin gibi olur ailesine iteatkar sizin onun gözüne böyle gözlediginiz gibi size yakışır bir evlat nasip eder inşallah herşey gönlünüzce olsun bundn sonra dualarla bekleyeceksiniz minik bebişi

ayyy çok sağol yaa çok moral oldun bana inşallah Allah her nerde varsa sağlıkla sıhhatla annelerin kucaklarında görmeyi nasip etsin sadece benimki deği ,ben bazı şyleri abartıyorum endişeleniyorum farkındayım ama ilk ve öok beklediğim için bende inanıyorum bebeğim beni üzmücek Allah kucağımda nasip etcek , seninkinede uzun ömürlr versin Rabbim..

bencede panik yapma benim 4 haftalıkken kese görünmedi 5.haftada vajinal ultrasonda keseyi gördü ama kalp atışından bahsetmedi 8 haftalıkken gitmiştm o zaman dinletti kese boş değil bi sıkıntı yok kalp atışı var demişti hemen dinletmeyebilirler yani beklemek çok zor evet ama azcık sabret hayırlı haberlerini alcaksındır inşallah:)

Back
X