Bilgilerinize ihtiyacım var. (Boşanma.)

beyzasvg

Lady Gaga
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
50
8
18
Merhaba ablalarım arkadaşlarım. Daha önce kendimi tanıtamamıştım. Adım Beyza evliyim 21 yaşındayım. Çok problemli bir evliliğin sonuna geldim artık dayanamadığım için boşanma davası açıyorum. 3 aylıkta hamileyim. Eşim çocuğu istemiyor aldır veya doğurup bana ver diyor. Etrafımda bir sürü insan aldır aldır diye başımın etini yiyor ama ben çocuğuma kıyamam asla. Elimde çocuğu istemediğine dair mesajlar var avukata sorma fırsatım olmadı daha çok düşünüyorum çocuğu benden alma şansı var mı? Sabıkası var sigortalı bir işte çalışmıyor. (Keyfine.) Ve elimde mesajların çıktısı var. Şimdiden ilginize teşekkürler.

Merhaba ablalarım arkadaşlarım. Daha önce kendimi tanıtamamıştım. Adım Beyza evliyim 21 yaşındayım. Çok problemli bir evliliğin sonuna geldim artık dayanamadığım için boşanma davası açıyorum. 3 aylıkta hamileyim. Eşim çocuğu istemiyor aldır veya doğurup bana ver diyor. Etrafımda bir sürü insan aldır aldır diye başımın etini yiyor ama ben çocuğuma kıyamam asla. Elimde çocuğu istemediğine dair mesajlar var avukata sorma fırsatım olmadı daha çok düşünüyorum çocuğu benden alma şansı var mı? Sabıkası var sigortalı bir işte çalışmıyor. (Keyfine.) Ve elimde mesajların çıktısı var. Şimdiden ilginize teşekkürler.
Çocuğunuzu sizden alamaz merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımın olsun Can'ım :( aldırma kesınlıkle can o Ya

3 aylık çocuğu nerde aldıracağınızıda söyledi mi beyefendi..
ne ala hem aldır aldırmazsan doğur bana ver.. dengesizmi ne biraz..

Yasal olarak aldıramazsınız zaten. 10 haftadan sonra aldırmak kanunen yasak diye biliyorum. Çocuğunuzu da elinizden alamaz, bu kadar küçük çocuk anneden ayrılmaz ama yine de ihtiyatlı olun. İyiniyetli gibi görünüp çocuğu görme gününde falan kaçırabilir, aman diyim. İlerde de velayeti almak için türlü dümenler çevirebilir, kanmayın. Madem çocuk var, bundan sonra uyanık olmak zorundasınız

Yasal olarak aldıramazsınız zaten. 10 haftadan sonra aldırmak kanunen yasak diye biliyorum. Çocuğunuzu da elinizden alamaz, bu kadar küçük çocuk anneden ayrılmaz ama yine de ihtiyatlı olun. İyiniyetli gibi görünüp çocuğu görme gününde falan kaçırabilir, aman diyim. İlerde de velayeti almak için türlü dümenler çevirebilir, kanmayın. Madem çocuk var, bundan sonra uyanık olmak zorundasınız

Boşanma davası ile birlikte uzaklaştırma raporuda talep edicem.Ve Şuan yaşadığım şehirde yaşamayıda düşünmüyorum zor zamanlar olucak ama Allah büyük görücez

3 aylık cocugu aldıramazsın. Genelde bebekler ekstrem durumlar dışında (akıl hastalığı fuhus vs) anneye veriliyor. Korkma güçlü ol. Umarım isin gücün vardır

3 aylık cocugu aldıramazsın. Genelde bebekler ekstrem durumlar dışında (akıl hastalığı fuhus vs) anneye veriliyor. Korkma güçlü ol. Umarım isin gücün vardır
Allaha şükür hem estetisyenlik hemde özel güvenlik tecrübem var. Ayrıca açıktan okuyorum hedefim polis olmak Allahın izniyle

3 aylik cocugu normal dogumla mi yoksa sezeryanla mi aldirirmissin peki onu da soyleseydi. Ben de cocugu sana verirler diye biliyorum. Hic korkma stres yapip bebegine zarar verme. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Şimdi bana çok kızan olucaktır ama
Yerinde olsaydım ben de aldırırdım , yasal sınırı bilmiyorum tabii ama .
21 yaşındasın , tek başına bu sorumluluğu kaldırabilecek misin iyi düşünmelisin.
Ailen arkanda mı ? Çalışıyor musun ?

Baba coooook zengin olup sigortali bir iste bile calissa anne kotu yola dusmedigi ya da uyusturucu madde kullanmadigi surece cocugu alamaz merak etmeyin :)

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Şimdi bana çok kızan olucaktır ama
Yerinde olsaydım ben de aldırırdım , yasal sınırı bilmiyorum tabii ama .
21 yaşındasın , tek başına bu sorumluluğu kaldırabilecek misin iyi düşünmelisin.
Ailen arkanda mı ? Çalışıyor musun ?

Benim ailem sadece annem. Baba yok malesef. Allah annemi başınmdan eksik etmesin. Maddi manevi hep yanımda.

Benim ailem sadece annem. Baba yok malesef. Allah annemi başınmdan eksik etmesin. Maddi manevi hep yanımda.
Çalışmıyorsun anladığım kadarıyla , eğer bir çocuk doğurmak niyetindeysen annene güvenmemelisin.
Kendi çocuğun için kendin bir işe girmelisin.

Back
X