bilgilerinize ihtiyacım var hanımlar

lumiaa

susuyorum susacaklarım bitmiyor..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
72
6
31
Konuyu doğru yermi açıyorum bilmiyorum ama kızlar sizlerden lazer epilasyon hakkında bilgi almak istiyorum benim batığım oluyor devamlı kople ağdaya gidiyorum fakat bikini ve bacakda batık oluyor bacaklarım ağdadan sonra bile kırmızı ve benekli oluyo bu bir turlu gitmedi genital dekileri ağda sırasında çıkarıyor kuaforum bende çoğu zaman çıkarmaya çalışıyorum iltihap oluyor çünkü 1.5 yıllık evliyim ve gebelik düşünüyorum mevlam nasip ederse hamilelik surecinde kıllarla uğraşmak istemiyorum birde reniz bugday ve kıllar siyah olunca çok kotu duruyo batıklarda cabası yaptırıp memnun kalan arkadaşlar bilgilerinizi yazar mısınız kaç ayda ne kadar gidiyorlar

Benim bu ay son seansım olucak ben çok memnunum epilasyon yaptırdığın yere göre değişiyo sanırım memnuniyet durumları ama hamilelikte hormon değişimine bağlı olarak az da olsa kıl çıkıyomuş ben hamilelik olursa tekrar 2 seans daha gidip bitirmeyi düşünüyorum

Benim bu ay son seansım olucak ben çok memnunum epilasyon yaptırdığın yere göre değişiyo sanırım memnuniyet durumları ama hamilelikte hormon değişimine bağlı olarak az da olsa kıl çıkıyomuş ben hamilelik olursa tekrar 2 seans daha gidip bitirmeyi düşünüyorum
İl olarak neresi canım ne kadara yaptırdın komple vücut mu

istanbuldayım ben arkadaşım gidiyodu o memnun kalınca bende gittim komple evet 600 tl ye yaptırdım bitirme garantili

çok ucuz hemde bitirme garantili hemde komple şok oldum. ben geçen yıl 1500 e yaptırdım. 8 seans.
300 e buldum ben canım ama merdiven altı sanırım gitmedim bakmadım ama çok uygun var bunda bi halt dedim

çok ucuz hemde bitirme garantili hemde komple şok oldum. ben geçen yıl 1500 e yaptırdım. 8 seans.
Evet kampanya yapmışlardı bende fırsatı buluncada kaçırmadım görümcelerimde 1200 tl ye gitmişlerdi benim fiyatı duyunca onlarda şaşırdı :)

bitirme garantisi derken tüyleri mi? hani lazer %100 çözüm değildi, yanlış mı biliyormuşum. güzellik merkezlerine gitmekten korkuyorum acıkcası klinik vs. olmadıkça yaptırmayı düşünmedim beno_O

bitirme garantisi derken tüyleri mi? hani lazer %100 çözüm değildi, yanlış mı biliyormuşum. güzellik merkezlerine gitmekten korkuyorum acıkcası klinik vs. olmadıkça yaptırmayı düşünmedim beno_O
Yaptırıp memnun kalan çok arkadaşım var en fazla çıkan ayva tüyü şeklinde 1 2 tane görülmiycek gibi çıkmış birisinde diğerleri senelerdir hiç çıkmadı diyo kliniklerdede olan makinalar aynı makinalar hiç bir fark görmedim ben araştırıp gittim zaten

Yaptırıp memnun kalan çok arkadaşım var en fazla çıkan ayva tüyü şeklinde 1 2 tane görülmiycek gibi çıkmış birisinde diğerleri senelerdir hiç çıkmadı diyo kliniklerdede olan makinalar aynı makinalar hiç bir fark görmedim ben araştırıp gittim zaten
12000 bile çok iyiymis ben kol alti icin gidiyorum sadece tüm de gitmeyi düşünüyorum 3500 4000 arası dediler :63::KK57:

Temiz güzel bi yer adlinda bitirme garantili ama 4000 banada çok geliyor başka yerlere bakıyorum ama guvenemiyorum da:KK43:
Bencede çok gerçekten bende cesaret edemiyodum arkadaşım gidip memnun kalınca fırsat bu fırsat dedim öyle gittim iyikide gitmişim büyük rahatlık

bende yaptırmayı düşünüyorum.ayrıca bu aralar hamilelik içinde uğraşıyorum fakat epilasyonu hamilelikten sonraya erteledim.her açıdan daha sağlıklı olacağına inanıyorum

Bencede çok gerçekten bende cesaret edemiyodum arkadaşım gidip memnun kalınca fırsat bu fırsat dedim öyle gittim iyikide gitmişim büyük rahatlık
Ben kol altına her sean 50 veriyorum ya çok mu? Iyi olup olmadığını nasıl anlayıp karar vericez :KK43:

Ya her ay aynı acı ve artık yoruldum kuaföre gitmekten her ay 60 lira toplasam 2 kere lazer epilasyon parası yapar dı seansa gittikçe mi veriyorsunuz parayı yoksa peşin mi

Hamile kalmadan 3 seans gittim % 70 bitmisti, hamilelik emzirme derken ara verdim hormonal degisim nedeniyle biraz artis oldu (lazer oncesinin yarisi kadar yine de) emzirme sonrasi yeniden basladim. 2 seans gittim 3. Ye gidemedim cunku henüz hicbir sey cikmadi :21:
acikcasi bitmese bile her seanstan sonra en az 3 ay kil tuy sorunu olmadan yasamak icin bile deger :KK14:

X