BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VARR :(

seleniko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
98
23
88
33
KIZLAR MERHABA,

sON ADET TARİHİM 04.11.2016 10.11.2016 TARİHİNDE BİTTİ ANCAK BUGÜN ÇOK ALAKASIZ Bİ ŞEKİLDE KAHVERENGİ VE PEMBE KARIŞIMI GİBİ BİRŞEY GELDİ BİR DAMLA DEVAMLI KONTROL EDİYORUM HİÇ BİŞEY YOK ŞİMDİ.. ADET TARİHİM 04.01.2017 DE GELİRSE EĞER DAHA 6 GÜN VAR.. SİZCE NE OLABİLİR. DOKTORA GÖRÜNEYİM Mİ ? BENDE POLİKİSTİK OVER ŞEYSİ VAR O YAPMIŞ OLABİLİR Mİ* ÇOK KARARSIZIM YARDIM EDİNN :(

KIZLAR MERHABA,

sON ADET TARİHİM 04.11.2016 10.11.2016 TARİHİNDE BİTTİ ANCAK BUGÜN ÇOK ALAKASIZ Bİ ŞEKİLDE KAHVERENGİ VE PEMBE KARIŞIMI GİBİ BİRŞEY GELDİ BİR DAMLA DEVAMLI KONTROL EDİYORUM HİÇ BİŞEY YOK ŞİMDİ.. ADET TARİHİM 04.01.2017 DE GELİRSE EĞER DAHA 6 GÜN VAR.. SİZCE NE OLABİLİR. DOKTORA GÖRÜNEYİM Mİ ? BENDE POLİKİSTİK OVER ŞEYSİ VAR O YAPMIŞ OLABİLİR Mİ* ÇOK KARARSIZIM YARDIM EDİNN :KK43:
2 ayda 1 mi regl oluyorsunuz? Gebelik olma ihtimali var mı? Doktora görünseniz fena olmaz bence

yok kuzum 4.11.2016 tarihinde başladı 10.11.2016 tarihinde reglim bitti. ama adetime 6 gün var gebelik olabilir mi ki?

yok kuzum 4.11.2016 tarihinde başladı 10.11.2016 tarihinde reglim bitti. ama adetime 6 gün var gebelik olabilir mi ki?
Kasımda olmuşsunuz Aralık'ta olmamışsınız anlattığınız yerleşme lekelenmedi olabilir önce bi test yapın isterseniz

he şey o kadar kafam allak bullak ki aralıkta da 4 ünde oldum 10 unda bitti reglim ... ocakta bekliyordum ama erken leke geldi 6 gün önce.. ama gebelik belirtisi olabilir mi ki bu?

he şey o kadar kafam allak bullak ki aralıkta da 4 ünde oldum 10 unda bitti reglim ... ocakta bekliyordum ama erken leke geldi 6 gün önce.. ama gebelik belirtisi olabilir mi ki bu?
Şimdi anladım. Olabilir bende öyle olmuştu devamı gelmezse test yaptırmanız tavsiyemdir.

ahh ahh 3 senedir uğraşıyorum olsun diye.. inşallah tutmuştur :( çok teşekkür ederim..

Back
X