Lütfen bi bakar mısınız tecrübelilerden yoruma ihtiyacım varr

htnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
16
0
1
27
Merhabalar hanımlar, adetim bittikten 4 gün sonra geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk (bu tam korunma yöntemi değil farkındayım)
Bugün üzerinden 8 gün geçti ve gün içinde Pembe açık kırmızı ve kahverengi az az lekelenme oldu ama devamı gelmedi, kasıkarımda ağrı var bazen batma şeklinde de oluyor. Eşime sordum ben eminim kaçmadı vs diyor. Bu kadar erken yerleşme kanaması olabilir mi ? Daha adetime 10 gün var tahmini olarak. İşin içinden çıkamadım, tecrübeli hanımlar yardım lütfen 🙏🏻🌸

Merhaba canım. Lekelenme ve kasık ağrısı yerleşme kanaması olabilir, ama 8 gün erken. Geri çekilme riskli, eşin emin olsa da garanti değil. Erken gebelik testi yap, birkaç gün takip et. Ağrı artarsa doktora git. Ne oldu yaz sonra, merak ettim

Merhabalar hanımlar, adetim bittikten 4 gün sonra geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk (bu tam korunma yöntemi değil farkındayım)
Bugün üzerinden 8 gün geçti ve gün içinde Pembe açık kırmızı ve kahverengi az az lekelenme oldu ama devamı gelmedi, kasıkarımda ağrı var bazen batma şeklinde de oluyor. Eşime sordum ben eminim kaçmadı vs diyor. Bu kadar erken yerleşme kanaması olabilir mi ? Daha adetime 10 gün var tahmini olarak. İşin içinden çıkamadım, tecrübeli hanımlar yardım lütfen 🙏🏻🌸
Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum canım benim tahminim bu aralar yumurtlama dönemin olabilir yumurta çatladığından böyle hafif lekelenmeler olabiliyor

Yumurtlama kanaması canım bazen bana da oluyor bu kadar erken yerleşme olmaz diye düşünüyorum

teşekkür ederim hepinize, daha önce böyle bir şey yaşamadığım için (yumurtlama kanaması) tedirgin oldum. Durumu takip edip buraya da yazarım 🙏🏻🌸

Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum, geçen ay adetim 4 gün sürdü normalde 8-9 sürer, bu 4 günlük süreçte de bir gün normal sayılır diğer 3 gün leke şeklindeydi ped bile takmadım acaba bu yaşadığım ara lekelenme bunla alakalı olabilir mi ?

Merhaba canım. Lekelenme ve kasık ağrısı yerleşme kanaması olabilir, ama 8 gün erken. Geri çekilme riskli, eşin emin olsa da garanti değil. Erken gebelik testi yap, birkaç gün takip et. Ağrı artarsa doktora git. Ne oldu yaz sonra, merak ettim
yazdığım günden sonra 1 gün hiçbir leke gelmedi ama dün kahverengi sildikçe gördüm hafif hafif bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif ama aşırı baş dönmesi yaşıyorum daha önce hiç yaşamamıştım, kasıklarımda baskı ve batma hissi de arttı iyice, yani bilmiyorum aklım çok karıştı

Back
X