Valla yeter bak samimi diyorum yeter.Ablalar yine ben geldim açtığım konuların üstüne şunu eklemek istiyorum. Bugün regl gecikmemin 3. Günü ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hala beyaz kokusuz akıntım var ama regl olmadım. Sizce bu testin yanlış olma ihtimali nedir erken mi yaptım acaba?
Ablaaaaaa hala olmadım ama yaValla yeter bak samimi diyorum yeter.
Canim kendini bu kadar stres yapma kan testi ver derimAblalar yine ben geldim açtığım konuların üstüne şunu eklemek istiyorum. Bugün regl gecikmemin 3. Günü ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hala beyaz kokusuz akıntım var ama regl olmadım. Sizce bu testin yanlış olma ihtimali nedir erken mi yaptım acaba?
Stres yapma kendini canim herseyin basi stres malesef
Erken gebelik testi 3 gün gecikme ile hatalı sonuç verebilir miStres yapma kendini canim herseyin basi stres malesef
Abla sen bilgili bi ablaya benziyosun bi bakar mısınValla yeter bak samimi diyorum yeter.
Vala canim ben testlere pek guvenmiyorum kac defa silik cizgi gorup heyecanla kan verdim husranla sonuclandi ben yeni amaliyat oldum kist amaliyati o yuzden artik gunum gecti mi direk kan veriyorumErken gebelik testi 3 gün gecikme ile hatalı sonuç verebilir mi
Benim tek bildiğim şey okullarda biyoloji dersi yetersiz kalmış çok belli. Sürtünme ile hamile kalınır mı? Doktora söyleseniz samimi söylüyorum güler geçer.Abla sen bilgili bi ablaya benziyosun bi bakar mısın
Abla akıntısı bu kadar yoğun olmayan biri olarak bu gecikmem de neden yoğun yaşıyor olabilirimBenim tek bildiğim şey okullarda biyoloji dersi yetersiz kalmış çok belli. Sürtünme ile hamile kalınır mı? Doktora söyleseniz samimi söylüyorum güler geçer.
Bilmiyorum gerçekten tatmin olmak için ne bekliyorsunuz?Abla akıntısı bu kadar yoğun olmayan biri olarak bu gecikmem de neden yoğun yaşıyor olabilirim
Konu nasıl bebeğin masraflarının karşılanmasına geldi. Ya üstelik bildiğin bişey varsa söylemek yerine neden yüksek nabız cevap veriyosun ablaBilmiyorum gerçekten tatmin olmak için ne bekliyorsunuz?
Akıntıyı boşver hamileysen nasıl geçinme sağlayacaksınız düşündünüz mü? Bebek ekstra masraf, çocuk bezi, mama, kıyafet, hastane muayene dünya para, erkek arkadaşının durumu iyidir inşallah
Hamile değilsiniz diye 100 kez değil milyon kez yazsak bile hala var mı diye aynı soruyor sormanız dalga geçtiğiniz anlamına gelir.Konu nasıl bebeğin masraflarının karşılanmasına geldi. Ya üstelik bildiğin bişey varsa söylemek yerine neden yüksek nabız cevap veriyosun abla
ya valla dalga geçmiyorum aklıma takılanları soruyorum, gecikmem beni strese sokuyoHamile değilsiniz diye 100 kez değil milyon kez yazsak bile hala var mı diye aynı soruyor sormanız dalga geçtiğiniz anlamına gelir.
Diğer konuda da çok kez değilsin dedik dimi?
Hala hamilelik ihtimali var mıdır diye telaş yaptığınıza göre bir sonraki adıma geçin eğer varsa nasıl bakacaksınız?
Gecikme seni strese sokmuyor.ya valla dalga geçmiyorum aklıma takılanları soruyorum, gecikmem beni strese sokuyo
gerdim seni abla helal et hakkınıGecikme seni strese sokmuyor.
Stres gecikmeye sebebiyet veriyor.
Hem yaşınız kaç bilmiyorum ama cinsellik için acele etmeyin elin oğlu için 2 dakikalık zevk uğruna değmez.
geldi benim adet gecikmeme sebep olan yazılarHamilelerde stres de olur sende var. Akıntı da var gecikme de
Sen hamilesin çocuğun babasıyla paylaş
Zira çocuğu benimsemişsin zaten hamile olmama ihtimalini de kabul etmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?