- 8 Ekim 2014
- 84
- 3
- 11
- 29
- Konu Sahibi Musedatafa
Lutfen 30 haftalik hamileyim sol kasigim ayaga kalkinca agriyor korkuyom doktora gitmelimiyimm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah agri ayaga kalkinca oluyo simdi biraz daha iyi gibiyim neden boyle oluyor onu anlamak istiyom hem ilk oldugu icin brazda korkuyomCanm eğer çok agrin yoksa yada allah korusun kanama falan bekle biraz istersen.
Artık otuz haftalik olmuş bebeğin bunlar normal benimde olurdu arada.
Allah hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah canım
bilmiyorum cnm yaBi git görün doktora
IHMAL etme hem kendin hem çocuk içinAmin insallah agri ayaga kalkinca oluyo simdi biraz daha iyi gibiyim neden boyle oluyor onu anlamak istiyom hem ilk oldugu icin brazda korkuyom
Erkek "cnmCinsiyeti ne cnm
Ihmal etmiyom surekli onu dinliyorum ama bu agri kafa taktiriyo normal mi deglim onu soruyom :/IHMAL etme hem kendin hem çocuk için
Hiç durma al bi randevu bnmde cnm sikkinIhmal etmiyom surekli onu dinliyorum ama bu agri kafa taktiriyo normal mi deglim onu soruyom :/
Allah size bagislasin bnm de bi kızım var 14 aylik ilerde oğlum olmasını çok istiomErkek "cnm
Allah razi olsun cnm bnim insallah olurAllah size bagislasin bnm de bi kızım var 14 aylik ilerde oğlum olmasını çok istiom
Radevuluyum ztn :) 1 hafta snra gitcem sabredeyim diyom bakalmHiç durma al bi randevu bnmde cnm sikkin
Inşallah cnmmAllah razi olsun cnm bnim insallah olur
Hee iyi bklm. 1 haftaya kadar iyi olmazsa erken git bnada hbr vee olu muRadevuluyum ztn :) 1 hafta snra gitcem sabredeyim diyom bakalm
Kizinizda allah bagslasinAllah razi olsun cnm bnim insallah olur
Olur cnm sagl verirm kac yasindasin ?Hee iyi bklm. 1 haftaya kadar iyi olmazsa erken git bnada hbr vee olu mu
Buyuksu bnden abla diyim bari 95 liyim bnde86 liyim sen