bilgili hanımlar yardımıniza ihtiyacım var :(

Melisnur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
221
109
23
36
kızlar bugün saat 16.30 gibi hesabima eft yapıldı. fakat gönderen kişi soyadimi kızlık soyadim olarak girmiş iban doğru ama soyadim eski soyadim. hesabima geçmedi para az inceledim ertesi günü geçer diye bilgiler var ama sonuçta benim eski soyadim problem olur mu? basina gelen yada bilgisi olan

M Melisnur merhaba.
Benim bildigim ad soyad ile iban eşlesmeli. Eşleşmiyorsa, para bir süre sonra alıcının hesabina geri gidiyor. Ama hatalı yazılan soyadı sizin eski soyadınız olduğundan hesabıniza geçme ihtimali de var. Bankanızın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Ya da gonderici de yine musteri hizmetlerine sorabilir.

kızlar bugün saat 16.30 gibi hesabima eft yapıldı. fakat gönderen kişi soyadimi kızlık soyadim olarak girmiş iban doğru ama soyadim eski soyadim. hesabima geçmedi para az inceledim ertesi günü geçer diye bilgiler var ama sonuçta benim eski soyadim problem olur mu? basina gelen yada bilgisi olan
Problem olacağını sanmıyorum iban doğru olduktan sonra

IBAN numarası ile ad-soyad eşleşmezse para gönderenin hesabına geri geçer. EFT merkezi 16.45 te kapanır, o saatten sonra geçmediyse muhtemelen gönderenin hesabına dönmüştür. Haftasonu internet dahil eft yapamazsınız, pazartesi günü soyadınızı doğru yazarak eft yapılabilir, bilgiler doğruysa para 5-10 dk içinde hesabınıza geçer.

Para hesabinda canim yanliz soyadin farkli oldugundan sisteme dusmuyormus.Bende de oyle olmustu kimligimle birlikte bankaya gittim duzeltme yapip parayi verdiler.

Iban isim soyisim tutmuyorsa gönderen kişiye iade olur. Pazartesiye kalabilir hesabına geri geçmesi. Yine de aklın kalmasın istiyorsan çağrı merkezini arayarak sorabilirsin.

Merak etmeyin eftler belli saatlerde yapılıyor. O saat geçince ertesi mesai gününe kalıyor.
Öyle olmasa da para yatıranın hesabına geri döner.

Back
X