Bilgililerin dikkatine

ebrar47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
28
24
3
30
Merhaba. Bu benim ilk gebeligim. Son adet günüme göre hesapladığımda 6+6 dayım. Fakat doktora gittim beta degerlerim düzenli olarak artıyor . transvajinal ultrasona girdim. Doktorum 6 mm gebelik kesesi görünüyor dedi. fakat kaç haftalık olduğu hakkında bilgi vermediler. Bi problem de yokmuş çok şükür ki. Şimdi ben adet tarihimden yola çıkarak elde edilen süreyemi inanayım yoksa doktorun kaç haftalık olduğunu söylememesinemi yanayım. bu şekil bir olay yaşayan oldu mu. Normal bir durum mu? Bilgililerin yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

mesela benimkinde 4 w 5 d yazıyordu sağ köşede..yani dört hafta beş günlük

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bide doktorunu değiştir :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bide doktorunu değiştir :)
değiştiricegim mutlaka ama korkuyorum bilgi vermedikleri için zaten piskolojim alt üst olmuş durumda aklım çıkıyor çocuguma birşey olucak diye birde net bir bilgi vermemeleri çok daha üzüyor beni.

Size en Son adet tarihinizi sormuş olması lazım doktorun. Eger sorduysa sizin hesapladiginiz gibı çıkar bebeğin haftası. Sonuç olarak keseyi gördüğüne ve herhangi bir sorun yok dediğine göre canınızı sıkmayın bosyere. 1 kaç hafta içinde kalp atışını duymak için çağırır sizi.

evet sordu son adet tarihimi ama sadece sordu yani. ultrasondan sonra bana şu gün tekrar gel de demedi. ooff şizce ne zaman gitmem gerekir

Siz belliki doktorunuza pek guvenemiyorsunuz içiniz rahat etmemiş. En iyisi kendinizi rahat hissedeceginiz istediğinizi sorabileceginiz yeni bir doktor bulun. 7-8.haftalarda kalp atışı duyulur genelde o zamanlar gidebilirsiniz. Bu arada unutmayın stres sıkıntı biz hamilelerin uzak durması gereken şeylerden ikisi. Daha yolun çok başındasiniz şuan minicik te olsa artık sizin her hissettiğinizi hissedecek bebeğiniz.o yüzden aklınızda soru kalmasın gidin başka doktora

çok teşekkür ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…