Bilginiz var mı?

ozne_hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
449
16
118
41
Kırklareli
Kızlar öncelikle hepinize merhaba diyorum
yumurtalar işlem gördükten sonra sağlıklı olan embriyolar donduruyorlarmış diye duydum
Kaç yıl ve kaç paraya saklıyolar embriyoları bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Kızlar öncelikle hepinize merhaba diyorum
Yumurtalar işlem gördükten sonra sağlıklı olanları donduruyorlarmış diye duydum
Kaç yıl ve kaç paraya saklıyolar yumurtaları bilginiz var mı?

canım bu konuda kesınlıkle bıldıgım su ki yumurta dondurma yasak sadece bazı acıl durumlarda kişinin genc yaşta kemoterapi görmesini gerektirecek durumlar oldugunda ancak dondurulabılınıyormus. bende bunu komsumun kızının cıkolata kisti var annesi ılerde cocugu olmazsa dıye cok endişe ediyordu evlide olmadığı için şuanda bebek yapabilcek durumda değil bu nedenle kendımı druma götürdüğümde o söylemıstı böyle birşey mümkün değil dedi.

onlar yumurta değil embriyo..
tüp bebek merkezinden tüp bebek merkezine değişir
ben de dondurdum senelik 2 embriyoya 750 tl verdim

dr um bana yumurtalarını donduracağız dediğinde hönk olmuştum :))ciddi bir telafuz hatasıydı sonrasında embriyolarım donduruldu tabi 500 tl aldılar almasına senelik sanırım hiç sormadım

Muhtemelen konuyu acan arkadas embrio dicekti yumurta dedi bende yumurta uzerinden aciklama yaptim ama embrioysa sordugu bende senelik 450 tl verdim

Embriyo dondurma dondurulan embriyo sayisiyla ilgili degil di benim tedavi gordugum hastanede 1tane ucretide 10tane ucretide ayniydi biz 1000tl verdik ayrica yillik degil genelde 5yillik oluyor her yil dondua isleminin devam etmesi icin imza vermemiz gerekiyormus 5yil boyunca ekstra ucret alinmayacak

Sizinkiler basindan pesin almislar cnm ama bana cok almislar gibi geldi sonucta tutana kdr deniyoruz yeri gelio ust uste deneyerek bir kac ayda bitiriyoruz dondurulmuslari onlarda basindan almis oluyolar paranin hepsini

biraz karıştı galiba yumurtaların dondurulmasından mı yoksa tüp bebek tedavisiyle elde edilen embriyolardan mı bahsediyosunuz.

embriyolardan gülsezercim şimdi benim durumumda ilk denemem olduğu için tek yumurta koyuyolarmış eğer sağlıklı bir embriyolar varsa onları dondurup tekrar aynı işlemleri yaptırmama gerek kalmadan sadece transer oluyomuş ya onu diyorum ben kaç paraya saklıyolar eğer sağlıklı iseler?

Kızlar yaptığım yanlışlıktan dolayı öncelilkle çok özürdilerim fakat biz dün doktora gittik bu aybaşlayacağımız tedavi, bir ay ertelemek zorundayız rapor alamadığımız için tabii bende kafa bi dünya orada çalışan biriyle konuştuk tam masrafımız ne olur diye çalışan çocuk bana eğer kaliteli yumurtalar olursa onları dondurtursunuz deyi verdi bende yumurtada kaldım embriyo olduklarını bile düşünemedim kusuruma bakmayın neolur

Son düzenleme:
Sizinkiler basindan pesin almislar cnm ama bana cok almislar gibi geldi sonucta tutana kdr deniyoruz yeri gelio ust uste deneyerek bir kac ayda bitiriyoruz dondurulmuslari onlarda basindan almis oluyolar paranin hepsini

Tedavi gordugum hastane acibadem hastanesi pek uygun bir yer oldugu soylenemez 8tane embriyomuz donduruldu 5yil dedigim gibi ama cok sukur suan 26haftalik ikiz gebeyim bir kizimiz bir oglumuz olacak daris isteyen herkesin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…