Açıköğretim diyoPsikoloji, PDR, sınıf öğretmenliği okuyabilirsiniz.
Üniversite sınavına hazırlanın sonra gelen puana göre tercih verirsiniz yada lise mezunu kpss ye girebiliyormuş çlışıp onu değerlendirebilirsinizBen 2004 de Anadolu lisesinden mezun oldum 35 yaşındayım evliyim iki çocuğum var kendim için birseyler yapıp acikogretimden üniversite okumak istiyorum nasıl yapacağımızı nerden baslayacagimi bilmyrm eşit ağırlık mezunuyum ne yapabilirim
Öğretmenliklerin hiçbiri açık öğretimde yok , açık öğretimden çocuk gelişimi okuyup+ formasyon alınırsa ancak öğretmen olunabilir. Psikoloji sadece Ankara üni & İstanbul üni açık öğretimde var. Konu sahibi illa açık öğretim mi düşünüyorsunuz?Psikoloji, PDR, sınıf öğretmenliği okuyabilirsiniz.
Öncelikle sınava gireceksiniz. Sonra tercihinizi açıköğretimden yana kullanırsınız. Yakınınızda açıköğretim bürosu varsa size daha açıklayıcı bilgi verirler.Ben 2004 de Anadolu lisesinden mezun oldum 35 yaşındayım evliyim iki çocuğum var kendim için birseyler yapıp acikogretimden üniversite okumak istiyorum nasıl yapacağımızı nerden baslayacagimi bilmyrm eşit ağırlık mezunuyum ne yapabilirim
Geçen sene aldı İstanbul üni (2020’de hatta baya tepki çekmişti) bu sene almadı galiba. Ankara da almıştı bir ara. Su an güncel alımları yok diye biliyorum.Psikoloji bölümü aöf olarak kapanmadı mı?
Açıköğretim yazdığını görmemişim. Ben auzefte okuyorum, olmadigini biliyorum. Anadolu mezunuyum, eşit agirlikçıyım yazinca sinava hazirlanacak, örgün okuyacak sandim.Öğretmenliklerin hiçbiri açık öğretimde yok , açık öğretimden çocuk gelişimi okuyup+ formasyon alınırsa ancak öğretmen olunabilir. Psikoloji sadece Ankara üni & İstanbul üni açık öğretimde var. Konu sahibi illa açık öğretim mi düşünüyorsunuz?
istanbul almadı. Ben tetikte bekledim açmadı. Açar gibi yaptı sonra dava falan açıldı hiç kayıt almadan kapattı.Geçen sene aldı İstanbul üni (2020’de hatta baya tepki çekmişti) bu sene almadı galiba. Ankara da almıştı bir ara. Su an güncel alımları yok diye biliyorum.
Evet oda olabilirÜniversite sınavına hazırlanın sonra gelen puana göre tercih verirsiniz yada lise mezunu kpss ye girebiliyormuş çlışıp onu değerlendirebilirsiniz
Teşekkür ederim bilmiyorum varmiÖncelikle sınava gireceksiniz. Sonra tercihinizi açıköğretimden yana kullanırsınız. Yakınınızda açıköğretim bürosu varsa size daha açıklayıcı bilgi verirler.
Yani öyle olursa benim için daha iyiÖğretmenliklerin hiçbiri açık öğretimde yok , açık öğretimden çocuk gelişimi okuyup+ formasyon alınırsa ancak öğretmen olunabilir. Psikoloji sadece Ankara üni & İstanbul üni açık öğretimde var. Konu sahibi illa açık öğretim mi düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederimÖncelikle noktalama ve imla konularına çalışmaya başlayın, sonra diğer konular. Sonra üniversite sınavına girin, sonra da tercih yapın. Tercihleriniz tutarsa kazandığınız okula ve bölüme kayıt yaptırın.
Açık öğretimde hangi alanda gelişmek istediğinize bağlı. İş sahibi olmak içinse ortaöğretim (lise) kpssye hazırlanıp memur olabilirsiniz. Memur olduktan sonra açık öğretimden lisans okuyup kurum içi yükselme yapabilirsiniz. Tamamen kendinizi geliştirme amaçlı okumak istiyorsanız ilginizi çeken açık öğretim bölümlerinden birine hazırlanabilirsiniz.Yani öyle olursa benim için daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?