- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün içinde bir saatte ilk idrar olmamak şartıyla ve son 2 saatte çok aşırı sıvı beslenmeden gebelik testi gibi yapıyorsunuzKızlar hamilelik düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun ovülasyon testi nasıl kullanılıyor bana birileri bilgi versin uygulamaya göre ilişki yapıyoruz ama tutmuyor acaba yumurtlama günümü mü bilmiyorum ovülasyon testi alacağım ama işte hiç kullanmadım
Siz daha önce hiç kullandınız mı Marka önerebilir misiniz adet bittikten hemen sonra mı başlayacağımGün içinde bir saatte ilk idrar olmamak şartıyla ve son 2 saatte çok aşırı sıvı beslenmeden gebelik testi gibi yapıyorsunuz
Kopkoyu iki çizgi Pik demek çatlamak üzere demek ama çatlama önemli
Silinmeye başlarsa çatlamoş demektir
ben bilmiyorum tam ama bilen arkadaşlar da yazar nacizane tavsiyem; Eğer çok yeniyseniz akışına bırakın bence günaşırı ilişkiye girseniz de olur. Ovülasyon testi strese de sokabilir gibi geldi..Kızlar hamilelik düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun ovülasyon testi nasıl kullanılıyor bana birileri bilgi versin uygulamaya göre ilişki yapıyoruz ama tutmuyor acaba yumurtlama günümü mü bilmiyorum ovülasyon testi alacağım ama işte hiç kullanmadım
Mayıs’ın 7’sinde bir senelik evliyim . O yüzden geç kalınmış bir durum diye düşünüyorum çok istiyorum uygulamayı göre hareket ettim ama olmadı olmuyor artık doktora mı gitsem ovülasyon testi mi alsam o kadar kararsızım ki ne yapacağım bilmiyorum . Nerede yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım artık.ben bilmiyorum tam ama bilen arkadaşlar da yazar nacizane tavsiyem; Eğer çok yeniyseniz akışına bırakın bence günaşırı ilişkiye girseniz de olur. Ovülasyon testi strese de sokabilir gibi geldi..
Çok denedim canım ama bir türlü olmuyor galiba çok istediğimden ya artık sorun var mı diye düşünmeye başlıyorumAdetini bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girin testler strese sokuyor acaba oldu mu diye düşünürken ay sonu hüsranla bitiyor. Herkeste aynı olmuyordur benim tecrübem bu şekilde
Canım uygulamada yazan tarihler tahmini. Ovülasyon testleri daha doğru ve sana özel tabiki.Mayıs’ın 7’sinde bir senelik evliyim . O yüzden geç kalınmış bir durum diye düşünüyorum çok istiyorum uygulamayı göre hareket ettim ama olmadı olmuyor artık doktora mı gitsem ovülasyon testi mi alsam o kadar kararsızım ki ne yapacağım bilmiyorum . Nerede yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım artık.
Anladım canım bu ay denemeyi düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim bilgi verdığin içinCanım uygulamada yazan tarihler tahmini. Ovülasyon testleri daha doğru ve sana özel tabiki.
Benim gebeliğim adetime 4-5 gün kala olan 2 ilişkimden oldu mesela. Uygulama bu tarihleri yumurtlama olarak göstermezdi ama o ay 2 kere yumurtlamışım.
Yani ovülasyon testleri de stres edebiliyor, adetten sonra 2 güne 1 ilişki de gebelik ihtimalini arttırır
O zaman bir ay düzenli takip yapın yumurtlama oluyor mu diye sonra doktora gidersiniz. Ben kürtajdan sonra düzene girdi mi diye kullanmıştım. İlişki denk getirmek için kullanmak stresi artırıyor tabii yine sizin bileceğiniz iş. Hayırla afiyetle kucağınıza alırısnız inşallahÇok denedim canım ama bir türlü olmuyor galiba çok istediğimden ya artık sorun var mı diye düşünmeye başlıyorum
İnşallah canım çok sağ ol teşekkürler dualarını eksik etmeO zaman bir ay düzenli takip yapın yumurtlama oluyor mu diye sonra doktora gidersiniz. Ben kürtajdan sonra düzene girdi mi diye kullanmıştım. İlişki denk getirmek için kullanmak stresi artırıyor tabii yine sizin bileceğiniz iş. Hayırla afiyetle kucağınıza alırısnız inşallah
Laboquick kullandım benSiz daha önce hiç kullandınız mı Marka önerebilir misiniz adet bittikten hemen sonra mı başlayacağım