Bilginize ve yardiminiza ihtiyacim var kizlar...

Lion ella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
827
1.432
33
33
Benm 5 yildir cocugum olmuyor bu adetimin 2 gunu doktora gdcem doktor gel dedi ama bizim mahellede bir abla beni cok sever bir tane kadin varmis kim gitse hamile kaliyomus gobegini cekip ayaklarindan saliyormus adetliyken gidiliyormus onada komsumuz kime vesile olup goturse hamile kalmis teyze cok iyimis el vermisler buna iste yaparken de el benden sifa Allah tan diyormus napsam adet olcam bir haftaya kadin mayisin 5 gidieckms koye dyorim ki bu adetmde kadona gidim olursa olur olmazsa obur adetimdemi doktora gtsem yardim edin akil verin korkuyorum da ya kotu brsey olur diye:(kararsizimmmmm

Benm 5 yildir cocugum olmuyor bu adetimin 2 gunu doktora gdcem doktor gel dedi ama bizim mahellede bir abla beni cok sever bir tane kadin varmis kim gitse hamile kaliyomus gobegini cekip ayaklarindan saliyormus adetliyken gidiliyormus onada komsumuz kime vesile olup goturse hamile kalmis teyze cok iyimis el vermisler buna iste yaparken de el benden sifa Allah tan diyormus napsam adet olcam bir haftaya kadin mayisin 5 gidieckms koye dyorim ki bu adetmde kadona gidim olursa olur olmazsa obur adetimdemi doktora gtsem yardim edin akil verin korkuyorum da ya kotu brsey olur diye:KK43:kararsizimmmmm

Kaçıncı yüZyılda yasıyoruz hala böyle hurafelere mi inanıyorsunuz?? Bırak hacıyı hocayı, çıkıkcıyı doktora git bacım doktora git...

Back
X