Bilginize ve yardiminiza ihtiyacim var kizlar...

Şuan çok duygusal olduğun için her şeyi denemek istiyorsun ama Allah'a bırak. Dua et bol bol, düzenli olarak doktoruna gitmeye devam et. Bu tarz yerlere gitme. İnsan bir şeyi çok isteyince her şeyi yapacak hale geliyor ama her şeyin bir zamanı vardır. Demek ki doğru zaman daha gelmemiş. Sabırlı ol. En doğru zamanda anne olucaksın.
Saolun tesekkurler allah razi olsun bole anlayli karsi tarafi anlayan arkadaslarimizdan

Işte böyle mesajları okuduğumda "ne yapıyorum ben nerdeyim "diyorum!
Göbek çekme bacak sallama nedir ya gerçekten normal geliyor mu size?
Banada normal gelmedigi icin bu konuyu actim nitmal gelse gidip yaptirim sormaya gerek yok zatrn ama insanda bir umud acaba olablrmi diye dusundum ama Allah icimi bliyor hic gitme taraftari olmadigim icin konuyu actim zatn

Nasil konisuyosun bole ya sen hic mi vicdanin yok senin insan olarak duydumuz seyi sorduk akil aldik utanmiyormusun bunu yazmya brn burda bu kadar coxugm olsyn diye dua ederken isterken anlamiyorum gercekten netse hayatta bole insanlarada alismak lazim
Canım sıkma canını..benim de altı sene sonra çocuğum oldu..dediğin şeyi ben de yaptırdım ne akla hizmetse :)
Kanma böyle şeylere doktorun dediğinden çıkma..benim de ilaç tedavisiyle oldu içini ferah tut olacaktır inşallah..

ne hakla çocuk hasretiyle yanan bi insana bu cumleyi kuruyorsun soyler misin. Çaresizce her yolu deniyor belki o insan. Yazıcağımız şey bu mu olmalı sence !!!
Gercekten okuyunca basimdan asagiya kaynar sular dokuldu sanki bilmezydim bu laflari soliceklerini yemin ederim acmazdim konuyu cok uzuldum gozlerim doldu gercekten yasamayan bilemez bu duyguyu saolun desteginz icin

Canım sıkma canını..benim de altı sene sonra çocuğum oldu..dediğin şeyi ben de yaptırdım ne akla hizmetse :)
Kanma böyle şeylere doktorun dediğinden çıkma..benim de ilaç tedavisiyle oldu içini ferah tut olacaktır inşallah..
Tesekkur ederim bende zaten hani bak bunlari duyanda car duymayanda sormak icin akil almak icin actim konuyu tekrardan saol Rabbim evladina saglik sihat versin

Lion ella Lion ella arkadaşım belki de seni en iyi anlıyanlardan biriyim ben.. Bi sure benmde bi turlu gebeliğim gerçkleşmedi. Hangi dr.a gidiyorsam hiç bir sorun yok dior ama olmuyordu. Artık bnde aynen senin gibi saçma sapan şeylere yonelmiştim. Bana da bi kadın var yanına her giden gebe kalıyo dediler. Aklımın bi koşesine yerleşti, her ne kadar onceden çok çok karşı olsaydım da. Bi denemkten zarar gelmez dedim gittim yanına. Kadının tek yaptığı bi eldiven takıp vajinama iki parmağını sokmak oldu ve tmm dır bu ay olur inşllh dedi, 50 lira indrdi cebe.. Sonuç mu tabiki yine husran. Ve adım kadar emindim o yaptığı şeyin hiç bi faydssı olmadığını..
şuan nasıl gebeyim bilio musun, kafamdan sıkıntıları atmak için bi işe başladım. Gerçkten kafam dağıldı ve 3. Ayımda gebe olduğumu oğrendim..
benm tek sorunum çok kafaya takmaktı. Sende dene inşllh bi çozumu olur

bencede takma o mesaji...bazen insan caresizlikten belki olur diye umut bagliyor..herkesin anlamasini bekleme..insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli bir evlat nasib etsin de burdanda gazi var napabilirim diye mesajlarini paylasirsin insallah aklima..geldiginde dua edicem insallah.

Lion ella Lion ella arkadaşım belki de seni en iyi anlıyanlardan biriyim ben.. Bi sure benmde bi turlu gebeliğim gerçkleşmedi. Hangi dr.a gidiyorsam hiç bir sorun yok dior ama olmuyordu. Artık bnde aynen senin gibi saçma sapan şeylere yonelmiştim. Bana da bi kadın var yanına her giden gebe kalıyo dediler. Aklımın bi koşesine yerleşti, her ne kadar onceden çok çok karşı olsaydım da. Bi denemkten zarar gelmez dedim gittim yanına. Kadının tek yaptığı bi eldiven takıp vajinama iki parmağını sokmak oldu ve tmm dır bu ay olur inşllh dedi, 50 lira indrdi cebe.. Sonuç mu tabiki yine husran. Ve adım kadar emindim o yaptığı şeyin hiç bi faydssı olmadığını..
şuan nasıl gebeyim bilio musun, kafamdan sıkıntıları atmak için bi işe başladım. Gerçkten kafam dağıldı ve 3. Ayımda gebe olduğumu oğrendim..
benm tek sorunum çok kafaya takmaktı. Sende dene inşllh bi çozumu olur
Amin Allah razi olsun yazdiklarinizi okuyunca cok mutlu oldum

Düzenli adet görüyormusunuz?
Hayit otunun hapi var onlari kullanan cogu kadin hamile kaldi diye okumustum yabanci forumlarda..hatta burda da öyle bir konu acilmisti ve hamile kalanlar olmustu..doktora danisarak kullanabilirsiniz sizde.

Oncelikle doktora gidin.ama olmazsa o teyzeyede gidin alternatif tibba inaniyorum.biaey kaybetmezsin ama once doktor tabiki

bencede takma o mesaji...bazen insan caresizlikten belki olur diye umut bagliyor..herkesin anlamasini bekleme..insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli bir evlat nasib etsin de burdanda gazi var napabilirim diye mesajlarini paylasirsin insallah aklima..geldiginde dua edicem insallah.
Tesekkur ederim ya bak basliktada yardiminiza ihtiyacm var diye yazmisim yardima ihtiyaci olan bir insana bu sozu nasil solersiniz akli karisik olup cocuk isteyen insana gercekten yikildim okudugumda

Tesekkur ederim ya bak basliktada yardiminiza ihtiyacm var diye yazmisim yardima ihtiyaci olan bir insana bu sozu nasil solersiniz akli karisik olup cocuk isteyen insana gercekten yikildim okudugumda
bazen insanın karşısına oyle dengesizler çıkıyo ki insan yaşamaktan nefret edio. Uzme kendini canım.. Ben nelerle karşılştım bi bilsen.

Düzenli adet görüyormusunuz?
Hayit otunun hapi var onlari kullanan cogu kadin hamile kaldi diye okumustum yabanci forumlarda..hatta burda da öyle bir konu acilmisti..doktora danisarak kullanabilirsiniz.
Adetlerimin gecikmeli oluyo bnde duydum o otu insallh doktora gdnce sorarm saolun

Haklisin bole insanlarada alismak lazm ama inanirmsn bu sozu unutamam ben iste
niye unutmuycaksin takma bak bizlerde dua ediyoruz karsi gelir insallah..maykay arkadasta boyle seylere nasil inaniyor dilden soylemistir kalpten degil..Verecek olan Allah bizler degiliz.stres ve uzuntu yapmaman lazim.

Back
X