Canım biz eşimle liseden beri sevgiliyiz 24 yaşındayız ikimizde gayet aktifizdir zaten internet sitesi yazılım vs gibi programları profosyenel şekilde yapıyor. Dizi izleme kısmı evde yapacak birşeyin kalmaz tv açarsın arada bakarsın ya öyle bi durum bugün dizim var kimse bana dokunmasın gibi değil. Dediğim gibi vaktim olmuyor zaten.
Bilgisayarda saatlerce oyun oynamak vakit geçirmek bana saçma geliyor. Eşimde bir hastanenin muhasebesinde çalışıyor.
Bende samsung merkez servis yöneticiliğini yapıyorum ikimizde zeki kültürlü insanlarız.
Gayette eglenceliyizdir. Ama 24 yaşında bi adamın bilgisayar başında oyun oynamasını normal karşılayamıyorum ki kendi erkek kardeşimde aynı durumda genelde beraber oyunuyorlar.
Evet oynasın hiç oynamasın demiyorum zaten ama ilk alternatifinin bilgisayarda zaman geçirmek olmasını istemiyorum.
Asosyallik durumu yok dışarı çıkarız kitap okuruz araştırırız ilginç ne kadar şey varsa merak ederiz beraber yemekte yaparız. Ama bunların arasına oyun mutlaka sıkışıyor demek istediğim bu. Önceden daha fenaydı çok tartışıyordurk.
Şimdi mesela film izlicez kız kardeşim kuzenler vs. çay mısır vs hazır olana kadar ben bi oyun atıyım diyo herşey hazır oluyo doğal olarak 20 dk bekliyosun gibi modum düşüyor ister istemez. Mutlu olduğu için onu üzmekte istemiyorum eskiye nazaran çok çok düzeldi. Ama ilk alternatifi olmasın istiyorum bunun için çabam.
İginiz için teşekkürler