- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
Var canım kumar gibi birşey değil farm yapıyorPara kazanabiliyorsa kaybetmesi de muhtemel olabilir. O konuda bilginiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım kumar gibi birşey değil farm yapıyorPara kazanabiliyorsa kaybetmesi de muhtemel olabilir. O konuda bilginiz var mı?
Bilgisayar bana da lazım oluyo canım öncekini bozma şeklimBilgisayari kirdim ben yenisi en az 2000 3000 alamiyo hemen.darisi telefona
Canım aslında bu tam oynamıyor da bir çok bot hesabı var onları kontrol ediyor ya aslında tam kızamıyorum da herşeye kalkıp yardım ettiği için. Aktif oynadığı süre çok az ama sürekli kontrol ediyorpara kazanma mevzusu şu. oyunca 1000 tane düşmanı öldürünce özel bi silah kazanıyor bu silah elindeki silahtan 10 kat fazla güçlü ama bunu kazanmak için belki 3 gün aralıksız oynuyor. bu silahı 10tl ye satıyor. alan kişi daha kısa zamanda oyunu bitiriyor. aslında zamanını satıp para kazanıyor. işe girip çalışmasından farkı yok.
iyi gibi görünsede başta göz, eklem, omurilik hastalıklarına kolayca yakalanmasına sebep oluyor. eğer bilgisayarın içine gömülüyorsa fıtık olma ihtimalini bile arttırıyor. aralıksız 72 saat oyun oynayan japonyada bir çocuk hayatını kaybetmişti aşırı haraketsizlikten kan dolaşımı zarar görüyor.
oyun oynamak hobi gibi bişey ama aşırısı sağlığa zararlı. çözüm tamamen yasaklamak değil. süreyi sınırlandırmak. zararı olduğunu anlatın. süreyi sınırlandırın. sizinle konuşma molaları versin.
Benim hiç vaktim yok canım oyuna günlük sporuma gidebilirsem ne alaSiz de oynayın. Ben çok kızardım aman ne oynuyorsun diye. Bi gün merak ettim bende indirdim başladım oynamaya insanı aşırı sarıyor. Artık birlikte oynuyoruz bizim için de bi aktivite oluyor hem de kafamız dağılıyor
Aynen canım çocuk var zaten benim cidden zamanım yok ama koltuğa oturduğumda ya da evin içinde dolaşıyorum yüzünü görmüyorum gel bir otur dimi sırf ses etmim diye yemek zamanlarında masayı toplar kaldırır ya da çocukla oynar onu bile oyuna göre planlayarak yapar sinir oluyorumSelam. Soylemek istemezdim ama o oyle devam edecek. Herhangi bir cozumu yok. Coluk cocuk olunca yorgunluktan yogunluktan azaliyor ama bitmiyor. Yine bos dingin zamanlarini oyunda gecirecek. Zamanla alisacaksin ve sana da normal gelecek. Sen de surekli onla vakit gecirmek istemeyeceksin. Cunku buna alisacaksin. Kitap okuyabilirsin o oyun oynarken, sonra zaten cocuktan bos kalip sikilmaya vaktin olmayacak
Ay allahım ya kaç yaşında bu insan? Evli barklı adam oyunda silah satıp ek gelir mi kazanmaya çalışıyornormalde ne is yapıyor gündüzleri?
Evleneli 1 ay olmuş anladığım kadarıyla, hiç ama hiç normal değil bu. Oyun uğruna eşiyle ilgilenmiyor ki zaten para da bahane seni susturmak için. Yoksa üstüne para verecek olsa yine oynar. Ona "bir çocukla mi, yoksa sevdiğim adamla mi evlendim bilmiyorum artık, seni o masa başında gördükçe günden güne gözümden düşüyorsun" de.
Ben de bunu merak ediyorum ya hiç değişmiyorlar dimiBen ilk evlendiğimiz sene bilgisayarda çok oyun oynuyor diye kavga çıkardım. O da bilgisayarı kırdı. Olay büyüdü falan bir kaç ay oyun oynayamadı. Sonra tabi dayanamadı bilgisayarsızlığa yeni bilgisayar aldık. Şimdi de çok oynuyor. 9 yıl olacak evleneli ama hala aynı, değişeceğini düşünmüyorum. Ama ben de onun kadar olmasa da bilgisayarla, telefonla uğraşıyorum. Alıştım artık, çok gözüme batmıyor.
İşi var cnm beş civarı alıyor İki civarı kazanıyor oyundan da wma ben parasında değilim artık zaten gurbetteyız ilgi arıyorum tamam yardım ediyor geziyoruz falan ama birlikte oturup sohbet etmiyoruz bişey söylüyorsun gözü orda yarısını duyuyo yarısını duymuyo çok sıkılıyorum bu arada 4 yıllık evlilikAy allahım ya kaç yaşında bu insan? Evli barklı adam oyunda silah satıp ek gelir mi kazanmaya çalışıyornormalde ne is yapıyor gündüzleri?
Evleneli 1 ay olmuş anladığım kadarıyla, hiç ama hiç normal değil bu. Oyun uğruna eşiyle ilgilenmiyor ki zaten para da bahane seni susturmak için. Yoksa üstüne para verecek olsa yine oynar. Ona "bir çocukla mi, yoksa sevdiğim adamla mi evlendim bilmiyorum artık, seni o masa başında gördükçe günden güne gözümden düşüyorsun" de.
Kızlar eşim çok küçük yaşlardan beri bilgisayar oyunları oynayan biri biz nişanlıyken pek oynanıyordu ya da uzak şehirlerde olduğumuz için farkettirmedi ama evlendiğimizden bir ay geçmesinden itibaren bizim iki güne bir kavga nedenimiz bu bir kere bilgisayarı bozdum uzun süre oynamadı bırakıcam dedi ama yine aynı orda oynamazsa telefonda oynuyor , bir de oyunlardan para kazanıyor çok fazla olmasa da bunu bahane ediyor hem eğleniyorum hem ek gelir diye son iki aydır aşırı oynuyo , evde olduğu zaman sırf laf etmeyeyim diye kalkıp süpürge yapar sofrayı toplar ya da bazen yemek yapar ama kalan zamanların hepsinde onun başında bir kere koltukta oturmayız birlikte dizi film izlerken bile ben koltukta o masasında bıktım artık ciddi anlamda eşi böyle oyun bağımlısı olup bu sorunu çözebilen var mı nasıl kurtulucam ben bu işten ..( gezmeye falan gidiyoruz ya da parka onları bile oyuna gireceği saate göre ayarlıyor )
Lise sondan beri tanıyorum ama oynamıyordu artık ama aynı şehirde değildik sık sık gelirdi yanıma ama evlenince Doğuya eş durumu yaptı yanıma orada sıkılınca yeniden başladı galiba :/
Bu da sigara alkol gibi ciddi bir bagimlilik bence yardim almaya ikna etmelisin. Esini bunun yerini doldurabilcek cozumler bulabilir bir psikolog.Kızlar eşim çok küçük yaşlardan beri bilgisayar oyunları oynayan biri biz nişanlıyken pek oynanıyordu ya da uzak şehirlerde olduğumuz için farkettirmedi ama evlendiğimizden bir ay geçmesinden itibaren bizim iki güne bir kavga nedenimiz bu bir kere bilgisayarı bozdum uzun süre oynamadı bırakıcam dedi ama yine aynı orda oynamazsa telefonda oynuyor , bir de oyunlardan para kazanıyor çok fazla olmasa da bunu bahane ediyor hem eğleniyorum hem ek gelir diye son iki aydır aşırı oynuyo , evde olduğu zaman sırf laf etmeyeyim diye kalkıp süpürge yapar sofrayı toplar ya da bazen yemek yapar ama kalan zamanların hepsinde onun başında bir kere koltukta oturmayız birlikte dizi film izlerken bile ben koltukta o masasında bıktım artık ciddi anlamda eşi böyle oyun bağımlısı olup bu sorunu çözebilen var mı nasıl kurtulucam ben bu işten ..( gezmeye falan gidiyoruz ya da parka onları bile oyuna gireceği saate göre ayarlıyor )
Hayır kesinlikle doğru değil. Eğer kocasindan emin değilse çocuk yapmamalı bu sefer hem evlilik hem çocuğuna sorumluluğu kendisine yüklenecek. Çünkü baba da olsalar oyun bağımlıları için hiç bir şey değişmiyor gerçekten çevremde gördüğüm için söylüyorum. Bı tanıdığım çocuğu olmasına rağmen hala akşama kadar kendini bı odaya kapatır oyun oynar. Aynı evin içinde çocuğunun büyüdüğünü bile göremiyor.Benim arkadaşım vardı o da öyleydi, demiştim evlendiğinde karın bilgisayar i camdan aşağı atacak diye o da bende aşağı atlarim demişti. Kocan yoksa arkadaşım Serkan miçocuk olunca sorumluluklar artınca azaltır,o oyunun popülaritesi de biter.
Bende the Sims bağımlısıydim, iş güç koca derken bıraktım, klan savaşları manyağı oldum bı ara. Onu da bıraktım,mecbur bırakır gibime geliyor, yada o oyunun hevesi geçer yavaş yavaş ve yerini başka bişey alır.Hayır kesinlikle doğru değil. Eğer kocasindan emin değilse çocuk yapmamalı bu sefer hem evlilik hem çocuğuna sorumluluğu kendisine yüklenecek. Çünkü baba da olsalar oyun bağımlıları için hiç bir şey değişmiyor gerçekten çevremde gördüğüm için söylüyorum. Bı tanıdığım çocuğu olmasına rağmen hala akşama kadar kendini bı odaya kapatır oyun oynar. Aynı evin içinde çocuğunun büyüdüğünü bile göremiyor.