- Konu Sahibi mutsuzamaumutlu
-
bu zamana kadar böyle bir şeye ihtiyaç hissetmemiştim ama buradaki yazılanları okudukça içime bir kuşku düştü eşimin bilgisayarda nerelere girdiğini merak ediyorum kaydeden bir program var mı ama onun bunu anlamaması lazım bilgisayar geçmişini malum hepimiz biliyoruz ve temizlemeside oldukça kolay onun silemeyeceği bi program var mı lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
canım merhaba benim gmail hesabım var..onu hep açık tutuyorum ve arama geçmişi kaydet diyorum...ne kadar silinirse silinsin hepsi benim mailimde duruyor..sadece ben görüyorum öyle yapabilirsin :)
Bu konuda bazı çözümler vardır ve mutlaka yazılır.
Ancak bana sorarsan,hiç kalkışma derim.
Eşinin izini sürmektense,eşini bilgisayar başında tamamen yalnız bırakmamak ve eşinden önce yatmamak daha uygun bir çözüm olabilir.
arkadaşım casus programı var isim verebiliyormuyum bilmiyorum o yüzden bişi
diyemiyorum.
casus programı iyi bi program a dan z ye ne varsa fotolu hepsi
ama bilmiyorum eşin seni üzecek bi davranşta bulunur mu ve görürsen ne hissedersin
eşimin pc sinde var şuan biliyo o programı ve interneti nasıl kullanması gerektiğini öğrendi takipdeyim...
takip programı olduğunu bilmeden önce hilal cebecinn poposuna bakmış ve ben yıkıldım tabi tartıştım ve yzüne vurdum
haaa şuanda herşey net ve açık olması gerektiği gibi kullanıyor
özel mesaj atamıyorum ama isim vermek problem çıkartmazsa yardımcı olabilirim...
sanırım pc de virüs programı olmaması lazım ama....
canım merhaba benim gmail hesabım var..onu hep açık tutuyorum ve arama geçmişi kaydet diyorum...ne kadar silinirse silinsin hepsi benim mailimde duruyor..sadece ben görüyorum öyle yapabilirsin :)
arkadaşım casus programı var isim verebiliyormuyum bilmiyorum o yüzden bişi
diyemiyorum.
casus programı iyi bi program a dan z ye ne varsa fotolu hepsi
ama bilmiyorum eşin seni üzecek bi davranşta bulunur mu ve görürsen ne hissedersin
eşimin pc sinde var şuan biliyo o programı ve interneti nasıl kullanması gerektiğini öğrendi takipdeyim...
takip programı olduğunu bilmeden önce hilal cebecinn poposuna bakmış ve ben yıkıldım tabi tartıştım ve yzüne vurdum
haaa şuanda herşey net ve açık olması gerektiği gibi kullanıyor
özel mesaj atamıyorum ama isim vermek problem çıkartmazsa yardımcı olabilirim...
virüs programını durdur
ama benim kullandığım program virüs programını hiç etkilemedi
kurdum kullandım hemde süresiz
hemen bi gmail aldım :) arama geçmişi nasıl açık tutuluyor canım onuda sana zahmet anlatıversen
bilmemekten bilmek daha iyidir diye düşünüyorum
kullandığın virüs programı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?