Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba forumumuzda biraz yeniyim bu sene bilgisayar programcılığı kazandım acaba benim gibi bu bölümü kazanan var mı bide yurt çıktı Allaha şükür çok mutluyuz ailecek
Merhaba forumumuzda biraz yeniyim bu sene bilgisayar programcılığı kazandım acaba benim gibi bu bölümü kazanan var mı bide yurt çıktı Allaha şükür çok mutluyuz ailecek
Valla canım bende bilg.proğramcılığı okudum bende mutluydum başta ama şimdi hiç mutlu değilim Konya'da yaşıyorum ben bizim bölümümüzle ilgili iş bulamıyorum sınava tekrar girme şansın varsa bence tekrar gir bi dört yıllık bi bölüme git iki yıldan gerçekten pek bişey olmuyor bu bölüme hiç başlama ha ben büyükşehirdeyim Ankara İstanbul gibi dersen o zaman iş olanakları var ama normalde iş olarakda kpss olarakda zor kpss de en az 85 le atanıyorsun gözün korkutmak istemem ama bence bi düşün başlamadan bi arkadaş tavsiyesi sana
basladık artık yazılımda iyiym donanımda da dersler AA
bakalım hayırlısı dgs belkı kım bılır okulum türkiye 3. sü dgs de :)
kurs verıyolar her sınıftan 8 10 kişi kazanıyo ortalama