• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİLGİSAYAR YÜZÜNDEN AYRILICAZ NE YAPMALIYIM FİKİR VERİN LÜTFEN :(

Benim kocam da bi ara oyleydi legend online takilmisti sabah aksam basindaydi bide ustune ntv spor ustelik ayni yerde calistik sonra isyerlerini ayirdik oyun olayini da ben de farmvilleye basladim vermedim pcyi oyle yavas yavas birakti ve ben onun bu ilgisizligini hic sallamadim valla yemek yaparim gel derim bi saat sonra gelirdi baslarda beklerdim beklemedim onun gelmesini oturup afiyetle yedim valla simdi kendi dio muhabbet etmioruz diye kosa kosa gelio yemege imkaniniz varsa is yerlerini ayirin derim sana ve bu durumu sorun ettigini de belli etme
iş ayırma imkanımız yok fazlasıyla memnunuz aslında. ama bir süre takmıyormuş gibi davranıyım evdede bende pc elimden bırakmıyım işe yarar umarım olmadı terapist yolu görünür. ayrıca benimkide legeng oynuyor ne illet bir oyunmuş yaa

Gece yarilarina kadar cocuk gibi pcde oyun oynayan adami ben de cekemezdim. Tamam oyna da abartma yani.
Biz de pcde cok takiliyoruz, ama birimiz hadi birakalim artik dediginde birakiyoruz.
Ya esinin kafa dagitma yontemi bu, ya da cidden bagimlilik olmus.
Esini seviyorsan bence bi daha seni artik sevmiyorum deme. Yoksa bos yere esin de sogur senden.
Sadece biraz onlem almalisiniz artik. Caresine bakmalisiniz.

iş ayırma imkanımız yok fazlasıyla memnunuz aslında. ama bir süre takmıyormuş gibi davranıyım evdede bende pc elimden bırakmıyım işe yarar umarım olmadı terapist yolu görünür. ayrıca benimkide legeng oynuyor ne illet bir oyunmuş yaa
VAlla cnm yariyo bizde yaradi vermiom bilgisayari isi varsa giriyo ama o donem kabus gibiydi kendimi cok yiprattim basta ben ev isi yapiip yemek yapip ortalii temizliodum sonrada kitap okuyodum biraz sabirli ol ve ona onun yaptiklarini yap hic yalvarma aman iyi olalim diye.

Gece yarilarina kadar cocuk gibi pcde oyun oynayan adami ben de cekemezdim. Tamam oyna da abartma yani.
Biz de pcde cok takiliyoruz, ama birimiz hadi birakalim artik dediginde birakiyoruz.
Ya esinin kafa dagitma yontemi bu, ya da cidden bagimlilik olmus.
Esini seviyorsan bence bi daha seni artik sevmiyorum deme. Yoksa bos yere esin de sogur senden.
Sadece biraz onlem almalisiniz artik. Caresine bakmalisiniz.
evet eşimi seviyorum bu güne kadar güzel olabilecek her şekilde her yönü denedim güzel konuştum tlfnuna mesajlar attım mektup yazdım bizim durumumuzu anlatıcak filmler bulup izledik. belki içindekileri konuşarak söyleyemiyosundur sende bi kağıda yaz dedim çünkü insan bazen yazarak daha iyi ifade ediyor kendisini. önemsemedi tabiki her zamanki gibi. son olarak belki sevmediğimi söylersem aa bu durum kötüye gidiyor gerçekten deyipte toplar belki dedim ama oda olmadı. bugün burda konuşmak iyi geldi aslında. bir müddet hiç umursamıyo gibi davranmaya karar verdim

Back
X