Önceleri PlayStation2 vardı onu sattırdım sana PS3 alıcam diye(almadım tabi), şimdi de Pc nin parçalarıyla oynuyo. Her hafta yeni bir parça sipariş ediyo, söküyo takıyo, format atıyo, film indiriyo, oyun oynuyo ama benim kontrolüm dahilinde...
Haftaiçi benden önce eve gelir, haftasonu ikimiz de evdeyiz.
Ben eve gidene kadar oynar oyuncağıyla... Yemeğimizi yer balkon keyfi yaparız, sohbet eder cayımızı iceriz. Ben mutfagı toparlarken o dagıttıklarını toparlar ve yataga...
Haftasonu eğer programımız yoksa istediği kadar uğrassın takılmıyorum. Onu kıstıladığım icin vicdan yapıyorum bazenBen temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum, kitap okuyorum, bazen temizliği ona kakalıyıp arkadaşlarımla takılıyorum, evdeysem yanına oturup kafasını karıstırıyorum... O da kendince rahatlıyo demek ki. Benim cizdigim cerceve icinde takılmasına izin veriyorum. Kuzenleri cagırıp ona mac keyfi organize ediyorum. Kimse gelmezse ben eslik ediyorum vs vs.
Bunları niye anlattım; eşim de önceden böyleydi. Saatlerce PS nin basından kalkmazdı, bilgisayarla yatardı neredeyse... Benden sonra uyurdu ama kurallarımı koydum, benim evlilik profilim bu değil, seninle zaman geciremeyecek, dertlerimi paylaşamayacak, susup karşılıklı oturamayacaksam bu evliliğin bir mantığı yok. Yapmayacaksın, bu kadar basit dedim. Benim alanlarım nasıl ciziliyse seninki de o şekilde. Uymak zorundasın, yok ben yapamam diyorsan bekar hayatı yaşayabilirsin dedim. Tamamen kısıtlarsam ters tepeceğini bildiğim icin cocuk gibi oyun saatleri yaptım ona. O da uyuyor cok sükür. Hatta arada vicdan yapıyor galiba; hadi yeter bu kadar uğrastıgım yürüşe gidelim gibi.
Kavga gürültüyle olmaz bu işler. 2 gün yapar 3. gün sallar :) Amaan yine kavga ederiz, iki dırdır yapar unutur gider diye düşünür. Sınırlarını ciz ve dışarı cıkmamasını sağla.
Çocuk bunlar yaaa gerçekten...
Öyle valla.... Ne zaman büyürler acaba
Arkadaslar son gelişmeleri anlatayım.2 gün önce aradı ben dedimki satmadığın sürece ben yokum artık dedim.tamam satarım seni çok svyrum ben dedi.bende bu evliliğe güvenemiyorum ben dedim.seni svyrm yazmış.sonrada 2 gündür aramıyor.2aylık evladı var sormuyor nasılsınız diye.bugün cumartesi çalışmıyor.insan gönül almak için gelmezmi buraya.2saatlik yol.şimdi napmalıyım akıl varin
Ben zaten 1haftadır ailemin yanındayım.bıktım hemde cok.benim hayatım mahvoldu inanın
Fikirlerinizi bekliyorum bunun üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?