Bilgisayarda oyun bağımlılığı yeter artık

Benim eşimde oyun bağımlısı sadece 17.30'dan akşam 20.00'a kadar beni görüyor onuda oyunla geçiriyor.Sabah 06'da işten geliyor yine oyuna devam umursamıyorum açıkcası benle uğraşıp kavga çıkarıp durmasında evde oynasın dursun insan ilgi bekliyor ama ne yapayım izin olduğu günde sabah 4 lere kadar oyun oynuyor ben onla ne zaman yanyana yatıp uyudum hatırlamıyorum daha 1 buçuk yıllık evliyiz.Birgün sıkılır diye umutla bekliyorum bakalım..

Benim eşimde interhet üzerinden oynanan bir oyuna çok takmıştı. Bir çok kev kavga etmiştik, oyunun başındayken beni görmüyordu bile... Sonra ona doğumgününde nintendo wii aldım, hem o bağımlı olduğu oyunu bıraktı hemde beraber oynayabiliyoruz. Artık oynasada fazla ileri gitmiyor, benimlede vakit geçirmek istiyor.

Önceleri PlayStation2 vardı onu sattırdım sana PS3 alıcam diye (almadım tabi), şimdi de Pc nin parçalarıyla oynuyo. Her hafta yeni bir parça sipariş ediyo, söküyo takıyo, format atıyo, film indiriyo, oyun oynuyo ama benim kontrolüm dahilinde...

Haftaiçi benden önce eve gelir, haftasonu ikimiz de evdeyiz.

Ben eve gidene kadar oynar oyuncağıyla... Yemeğimizi yer balkon keyfi yaparız, sohbet eder cayımızı iceriz. Ben mutfagı toparlarken o dagıttıklarını toparlar ve yataga...

Haftasonu eğer programımız yoksa istediği kadar uğrassın takılmıyorum. Onu kıstıladığım icin vicdan yapıyorum bazen Ben temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum, kitap okuyorum, bazen temizliği ona kakalıyıp arkadaşlarımla takılıyorum, evdeysem yanına oturup kafasını karıstırıyorum...
O da kendince rahatlıyo demek ki. Benim cizdigim cerceve icinde takılmasına izin veriyorum. Kuzenleri cagırıp ona mac keyfi organize ediyorum. Kimse gelmezse ben eslik ediyorum vs vs.

Bunları niye anlattım; eşim de önceden böyleydi. Saatlerce PS nin basından kalkmazdı, bilgisayarla yatardı neredeyse... Benden sonra uyurdu ama kurallarımı koydum, benim evlilik profilim bu değil, seninle zaman geciremeyecek, dertlerimi paylaşamayacak, susup karşılıklı oturamayacaksam bu evliliğin bir mantığı yok. Yapmayacaksın, bu kadar basit dedim. Benim alanlarım nasıl ciziliyse seninki de o şekilde. Uymak zorundasın, yok ben yapamam diyorsan bekar hayatı yaşayabilirsin dedim. Tamamen kısıtlarsam ters tepeceğini bildiğim icin cocuk gibi oyun saatleri yaptım ona
. O da uyuyor cok sükür. Hatta arada vicdan yapıyor galiba; hadi yeter bu kadar uğrastıgım yürüşe gidelim gibi.

Kavga gürültüyle olmaz bu işler. 2 gün yapar 3. gün sallar :) Amaan yine kavga ederiz, iki dırdır yapar unutur gider diye düşünür. Sınırlarını ciz ve dışarı cıkmamasını sağla.

Çocuk bunlar yaaa gerçekten...

canım kendi haline bırak herkes oyundan sıkılır. yeter ki başka oyuna geçmesine engel ol.ben de oyun bağımlısıydım. şimdi açıp oynamaya üşeniyorum

bizde de aynı sorun canım boşver.ben de kavga ettim olmadı küstüm tavır yaptım olmadı.sonunda bıraktım bazen ben onun yanına gidip oturuyorum. bazen o da ileri gittiğini anlayıp gel hadi tv izleyelim diyo.beni oturtuyo tv nin karşısın asonra bi bakıyorum kaybolmuş hoooopp bilgisayarda yine napalım. ama keşke evi terkedip gitmeseydin

canım senı ıyı anlıyorum benımde esım tam bı oyun hastası ama bıde su yönden bak ısten gelıcek ustunu cıkarıcak hadı ben gdıyroum arkadaslarımla bulusmaya dıyım evden cıkıp gıdıcek dısarda ne yaptını bılmeden gezmesımı guzel yoksa evde gozunun onunde nete oyun oynaması yada kımınle konusup kımınle ne yazısdını goremnmı guzel .Benım esımde oyun hastası hıc sıkayetcı degılım sahsen cevremdekıler aa esın hep pc basında dıyorlar olabılrı dıorum cıkıorum gozumun onunde ne yaptını bılıorum gıdı dısarda ıckı ıcmıor kumar oynamıyor hatunlara gıdıp rızkımızı yedırmıyor ona sukredıorum dısarı cıkıcamazı zamnda cıkıyrouz yanı boslamıyro eger sen esının suyyundna gıdersen erkelerde hatunların suyundan gıtmeısnı cok ıyı bılıyorlar

Arkadaslar son gelişmeleri anlatayım.2 gün önce aradı ben dedimki satmadığın sürece ben yokum artık dedim.tamam satarım seni çok svyrum ben dedi.bende bu evliliğe güvenemiyorum ben dedim.seni svyrm yazmış.sonrada 2 gündür aramıyor.2aylık evladı var sormuyor nasılsınız diye.bugün cumartesi çalışmıyor.insan gönül almak için gelmezmi buraya.2saatlik yol.şimdi napmalıyım akıl varin

Haydaa evden mi ayrıldın?? Sana kim ayrıl dedi??

Ben zaten 1haftadır ailemin yanındayım.bıktım hemde cok.benim hayatım mahvoldu inanın

Ah be kuzum, yanında olsaydın seni böyle oyalayamazdı. Sabırla bekle birkaç gün daha. Baktın aramıyor, blöf yaparsın. Madem çok seviyor bırakır. Bırakmazsa da aptal bir pc oyununun yıkabileceği kadar temelsiz bir evlilik için üzülmeye de değmez.

aynı sorun bendede var evlendiğimiz gece bile hiçbişi olmad eşim oyun oynadı pcde :) yalnız uyudum çok kavga ettik olmadı bıraktım bende yanında oturuyorum asosyal olduk çıktık.kimse gelmiyor bizde gitmiyoruz he memnun değilim ama ne yapayım.görümcemin kocasını düşününde şükür ediyorum.görümcem 5 yıllık evli eşi hep dışarda eve yatıya gelmez içki kumar karı ne ararsan var ve suan boşanıyor.
buna göre kocama şükür ediyorum ne kızsamda gözümün önünde 15 ay oldu evleneli 1 kere dışarı çıkmadı arkadaşları ile hep evde. ama bağımlı

arkadaşım zor bir durum eşinin devamlı pc başında olup oyun oynayıpta sana ilgisiz davranması ama bunun içinde evi terketmeni mantıklı bulmadım açıkcası yazık bir tanede çocuğunuz varmış vallahi sana tavsiyem evine dönüp sabırla bununda üstesinden gelmen olucaktır çünkü eninde sonunda bıkacaktır devamlı oyun oynamaktan bence dön yuvana sabret arkadaşım

4 gün oldu aramadı eşim.halbuki bütün haftasonu evdeymiş.insan 2 aylık oğlu için gönül almaya gelmezmi.gelmedi aramadıda arkadaslar.demekki eşim tercihini b,ilgisayardan yana yaptı.bu saatten sonra yapacağım bişley yok.sizi bilgilendireyim dedim

Fikirlerinizi bekliyorum bunun üstüne

sana özelden de msj yazdım.canım çok haklsın bu erkekleri anlamak çok zor yaaa.ne oyunu çocuk gibi.inş aklı basına gelirrr.eşine nasıl yaklaşman gerektiğini en ii sen bilrisin.şimdi blöf yap derim ters tepki yapar.allatnal derim baska seyler olurrr.ama işin zor allah yardımcın olsun

ahhh kızlar ah ben bıtek benım sorunum bu sanıyordum bu konudada yanlız degılmısım demek üzülsemmı sevınsemmı bılemedım.16 aylık evlıyım bende..8 aylık bır bebegımız var.nısanlılıgımızda pcye olan düşkünlüğünü bılırdımde bu kadar oldugunu hıc düşünmemıstım belkıde düşünmek ıstemedım bılmıyorum..evlendık ılk baslardada oynardı pc gece 1e kadar falan.bende onsuz yataga gırmıcem dıye beklerdım 1de bırlıkte yatardık.hamıle kaldım oynadıgı saatler uzadı gece 3 4 te gelmeye basladı yataga.olsun hıc olmassa yanımda kahveye gıtmez karıya kıza bulasmaz dedım avuttum kendımı.oysa bendende yavas yavas uzaklasmıs anlayamadım.seks hayatımız fena degıldı hamıle olmama ragmen 3 4 gunde bır olurdu..dogum yaptım suan oglum 8 aylık ve bız 10 günde bır ancak yapıyoruz..ben kayınvalde kayınpeder ve 2 yetıskın kaynımla aynı evde oturuyorum.ve bızım evdekıler gece yatmaz cınsten 3 4 e kadar hepsı ayakta..esımle yatsak banyo derdı oldu hep..ayy anlıcaklar ayy cocuk uyanıp meme ıstıcek derdıne ıyıce koptuk.1 kez yapsak koşa koşa banyoya gıttımkı cocuk uyanırda meme ıster dıye.zaten gece 2 3e kadar pcde oldugu ıcın ben cocukla ugrasnaktan yorgun düşmüş ve uyuyor oluyorum..seksı gıyınmekmı hem evın kalabalıgından hemde esımın bütün gece pcde durupta gece yanıma gelmesınden içimden bıle gelmıyor artık..ayrı ev ıstıyorum hep.istiyorumda esımle yanlız ayrı evde oldugumu düşünüyorum heralde ıyıce kafayı yerım dıyorum konusmak sohbet etmek yok.varsa yoksa oyun oyun oyun.oysa sımdı 2 cıft laf etcek ınsanlar var evde.kayınpederım mesela benle oturup dızı ızler ben camasır katlarken o corapları esler..cocuguma bakar saolsun.kaynanam o esımden beter.mutfak ev darmadagın olsa umrunda degıl kadının ne bı kapcorba yapar ne cıkardıgı pijamasını katlar.50 yasında kadın sabah kalkar sabah dedıysem saat 1de falan ac karna alır sıgarasını dogru wcye bıtane ıcer sonra kahvaltısını yapar babam yada ben hazırlamıssam.hazırlanmamıssa ıstahım yok der tekrar yatar yada gecer pcye aksam saat 5te ıse gıdıyor o saate kadar okey oynar yemek vaktı gelınce kalkar yer tekrar oynar yatagını bıle toplamaz.cıldırıcam bu evde ben..esımın ılgısızlıgı kaynanamın dagınıklıgı aklımı yıycem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…