Bilgisayardaki fotoğraflar

çok zor bir durum,Allah yardımcın olsun arkadaşım.Boşanmayı düşünmüyorsan bile burnunu güzelce sürttür derim.iyice akıllansın.hani demiş ya iki resim için boşanacaksan boşan diye hemen haklısn gerçekten boşanmalıyım özrün kabahatinden büyük hemen topla eşyalarını seni sabaha görmeyeyim bu evde diyip yatsaydın.bak bakalım gidbiliyor mu?dediğim gibi boşanmak istemiyorsan kuvvetli blöfler yap korkma sakın başını dik tut...

Beş,altı tane fotoğraf vardı,onları silmeyi unutmuş da..Hiç bakmadığı için unutmuş bilgisayarından silmeyi ,öyle diyor bir de.Ne dese boş,Allah veni bir an önce feraha çıkarsın.

Beş,altı tane fotoğraf vardı,onları silmeyi unutmuş da..Hiç bakmadığı için unutmuş bilgisayarından silmeyi ,öyle diyor bir de.Ne dese boş,Allah veni bir an önce feraha çıkarsın.
amin cnm inş.hakkında hayırlısı neyse o olsun

Teşekkür ederim arkadaşım..Çok şükür işim,gücüm yerinde.Arkamda kapı gibi ailem de var.İnsanlae basıl da üzülecekler durumumuza.Kayınvalidem desen o da öyle.Gönderdim evden zaten.Yalvarıyor yuvamızı bozma diye ama bilmiyorum.Hemen toparlanacak gibi değil durum.

Siz çocuklarınızla havuzdayken o nerede çekmiş o kadınların fotoğraflarını peki yoksa kendisi havuzdayken etraftakileri mi çekmiş
bu önemli çünkü farklı bir ortama gidip takıldıysa heyecan ve ilişki peşindedir, havuzda etrafı çektiyse kendini tatmin etmek için malzeme toplamıştır. Ki
Bu daha masum en azından ama diğeri aldatmaya giriyor

hakkınızda hayırlısı osun.kafanı dinle iyi düşün...

inanamıyorum ya . senin fotolarını çekseler erkekler hep yapar böyle şeyler diyebilecek miymiş
Aynı şeyleri dedim,senin kızın var dedim.Ağlamaktan konuşamadı bile.Ne kadar da acizmiş.Üst düzey yönetici bir de.Gözümde beş kuruş değeri yok.İstesem ne kariyeri kalır ne birşeyi.Hatta hapise bile girer.Ah ama işte evlatlarım az anlayacak yaşta olsalardı.Onların adını kirletmemek adına yapmıycam bunları.Eyakın zamanda çocuklarımla başbaşa biryerlere gidicem.

Böyle düşünüyorsanız ayrılın. Daha fazla üzülmeyin

kimseye boşan diyemem ben kolay kolay. ama en azından bi süre ayrı kal ve ayrılmaya kararlı gibi görünüp süründür en azından. Allah yardımcın olsun ya insanın güvendiklerinden hayal kırıklığına uğraması çok büyük hüsran.

İnanamıyorum yaa ne iğrenc insanlar var.
Belki de o fotograflardan biri senin benim fotom. Düşünmesi bile korkunç.
Kusura bakmayın da pislik kelimesini dibine kadar hakediyor kocanız.

Ayy tovbeler olsunn..
Sapiklik resmen, bizim sevgililer/kocalar da giyimimize karisinca kiziyoruz bir de..
İnsan tatile gitmeye korkar

Savunmasina da sasirdim alti ustu iki resimmisss..
Ayy yeminle gelecek icin cok endiseleniyorum..

Konu sahibi, hakkinizdaki en dogru karari siz bileceksiniz..
Allah yardimciniz olsun.
Kocaniza da Allah akil fikir versin ama belli ki yaptigini olagan ve normal bir sey olarak goruyor..

Siz çocuklarınızla havuzdayken o nerede çekmiş o kadınların fotoğraflarını peki yoksa kendisi havuzdayken etraftakileri mi çekmiş

Arkadaşım demiyim demiyim diyorum ama tuhaf sorular soruyon sen de. Çekmiş işte kadın çocuklarla havuzda denizdeyken adam şezlongda yatarken diğer telefonla oynar gibi yapıp kadınları çekiyomş işte. Bu niye bu kadar garip geldi ki.

Tabii ki bu insan diyemiyorum erkek bu yaptigiyla aslında bütün kadınlara saygisizlik yapıyor...

Ya insanin evde boyle kocasi olsa eve her gelen kadin misafirde ödüm kopar onlarida dikizliyor mu. Millet anlar mi anlarsa bana ne derler diye. Adam tv izlese kadinlara ne amacla bakiyor. Sokaga ciksak sagda solda kime bakti boyle binlerce soru. Icinize suphe dustu bir kere bir anda degismez bence kocaniz bu sekilde rontgenleme huyunun sebebi nedir onu ogrenmeniz lazim. Bence sizin bilmediginiz daha baska islerde ceviriyor olabilir.

Yaptığı bildiğiniz sapıklık ve cinsel tacize giriyor. Burada mesele kadın fotosuna bakması değil bunun için tercih ettiği yol. Eğer amacı çıplak kadın vücudu görmekse gitsin Googleda aratsın manken, çanken, oyuncu alası var. Ama tutup da orada güneşlenen kadınların fotoğraflarını çekmesi çok çok yanlış. Yani kadınlar oraya senenin yorgunluğunu atmaya gelmişler, ve adamın teki onların mahrem yerlerini çekiyor. O kadınlarla empati kurmak gerek yorum yapmadan.

Son düzenleme:
normal bi durum degil...hata deyip ozur dilemesi ile kapatilacak bi mesele degil !

Bir de eşinizde sosyal fobi mi var acaba? Yani asosyal biri mi? Bende öyle bir izlenim yarattı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…