Siz çocuklarınızla havuzdayken o nerede çekmiş o kadınların fotoğraflarını peki yoksa kendisi havuzdayken etraftakileri mi çekmişMuhtemelen çocuklarımla havuzdayken çekti o fotoğrafları.
Beş,altı tane fotoğraf vardı,onları silmeyi unutmuş da..Hiç bakmadığı için unutmuş bilgisayarından silmeyi ,öyle diyor bir de.Ne dese boş,Allah veni bir an önce feraha çıkarsın.2 evladınız var burdan ayrıl demek kolay ama başka yol gözükmüyor gibi.eşinizin o cevabı herkesin elinde tel milleti çeken o kadar çokki artık garipsemiyorlar erkek arasında fakat bunu arsiv yapıyorsan orda bir dur derim pes yani.
amin cnm inş.hakkında hayırlısı neyse o olsunBeş,altı tane fotoğraf vardı,onları silmeyi unutmuş da..Hiç bakmadığı için unutmuş bilgisayarından silmeyi ,öyle diyor bir de.Ne dese boş,Allah veni bir an önce feraha çıkarsın.
Teşekkür ederim arkadaşım..Çok şükür işim,gücüm yerinde.Arkamda kapı gibi ailem de var.İnsanlae basıl da üzülecekler durumumuza.Kayınvalidem desen o da öyle.Gönderdim evden zaten.Yalvarıyor yuvamızı bozma diye ama bilmiyorum.Hemen toparlanacak gibi değil durum.çok zor bir durum,Allah yardımcın olsun arkadaşım.Boşanmayı düşünmüyorsan bile burnunu güzelce sürttür derim.iyice akıllansın.hani demiş ya iki resim için boşanacaksan boşan diye hemen haklısn gerçekten boşanmalıyım özrün kabahatinden büyük hemen topla eşyalarını seni sabaha görmeyeyim bu evde diyip yatsaydın.bak bakalım gidbiliyor mu?dediğim gibi boşanmak istemiyorsan kuvvetli blöfler yap korkma sakın başını dik tut...
bu önemli çünkü farklı bir ortama gidip takıldıysa heyecan ve ilişki peşindedir, havuzda etrafı çektiyse kendini tatmin etmek için malzeme toplamıştır. KiSiz çocuklarınızla havuzdayken o nerede çekmiş o kadınların fotoğraflarını peki yoksa kendisi havuzdayken etraftakileri mi çekmiş
hakkınızda hayırlısı osun.kafanı dinle iyi düşün...Teşekkür ederim arkadaşım..Çok şükür işim,gücüm yerinde.Arkamda kapı gibi ailem de var.İnsanlae basıl da üzülecekler durumumuza.Kayınvalidem desen o da öyle.Gönderdim evden zaten.Yalvarıyor yuvamızı bozma diye ama bilmiyorum.Hemen toparlanacak gibi değil durum.
Aynı şeyleri dedim,senin kızın var dedim.Ağlamaktan konuşamadı bile.Ne kadar da acizmiş.Üst düzey yönetici bir de.Gözümde beş kuruş değeri yok.İstesem ne kariyeri kalır ne birşeyi.Hatta hapise bile girer.Ah ama işte evlatlarım az anlayacak yaşta olsalardı.Onların adını kirletmemek adına yapmıycam bunları.Eyakın zamanda çocuklarımla başbaşa biryerlere gidicem.inanamıyorum ya . senin fotolarını çekseler erkekler hep yapar böyle şeyler diyebilecek miymiş
Böyle düşünüyorsanız ayrılın. Daha fazla üzülmeyinAynı şeyleri dedim,senin kızın var dedim.Ağlamaktan konuşamadı bile.Ne kadar da acizmiş.Üst düzey yönetici bir de.Gözümde beş kuruş değeri yok.İstesem ne kariyeri kalır ne birşeyi.Hatta hapise bile girer.Ah ama işte evlatlarım az anlayacak yaşta olsalardı.Onların adını kirletmemek adına yapmıycam bunları.Eyakın zamanda çocuklarımla başbaşa biryerlere gidicem.
kimseye boşan diyemem ben kolay kolay. ama en azından bi süre ayrı kal ve ayrılmaya kararlı gibi görünüp süründür en azından. Allah yardımcın olsun ya insanın güvendiklerinden hayal kırıklığına uğraması çok büyük hüsran.Aynı şeyleri dedim,senin kızın var dedim.Ağlamaktan konuşamadı bile.Ne kadar da acizmiş.Üst düzey yönetici bir de.Gözümde beş kuruş değeri yok.İstesem ne kariyeri kalır ne birşeyi.Hatta hapise bile girer.Ah ama işte evlatlarım az anlayacak yaşta olsalardı.Onların adını kirletmemek adına yapmıycam bunları.Eyakın zamanda çocuklarımla başbaşa biryerlere gidicem.
Siz çocuklarınızla havuzdayken o nerede çekmiş o kadınların fotoğraflarını peki yoksa kendisi havuzdayken etraftakileri mi çekmiş
Tabii ki bu insan diyemiyorum erkek bu yaptigiyla aslında bütün kadınlara saygisizlik yapıyor...Olay sadece bunun bir anneye yapılmasıyla da sınırlı değil üstelik. Fotoğrafı olan birsürü kadın, onlar da birilerinin anneleri, eşleri, biricik kızları. Bu sapkın saygısızlık birçok kişiye yapılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?