ya ders çalışıyodum internetten.tam kapatcaktım bilgisayarı.sol köşedeebişey gördüm.hani her bilgisayarda olur.örnek müzik örnek video falan.işte oraya eşim böyle güvercinlerin olduğu bi video falan eklemiş.onları izliyodum.bi de ayrı bi yerde arpça harflşerle yazılı bi video vardı.açtım.arap kadınlar dans ediyo.kimisi üstünü çıkarıyo falan .bir sürü kadın bu şekilde oynuyo kıvırıyo falan.2 dklık bi video.kendiliğinden gelmedi herhalde bilgisayara eşim yükledi kesin.görünce şok oldum.belki de telefonundaydı ordan yükledi. snirleirmm çok bozuldu.akşam da açıp göstercem bu ne diye.
şimdi inceledim bi de sadece orda değil.masaüstünde nokia suite diye de bi dosya var.oraya da baktım.son eklenenlerin içinde de aynı video var.ayrıca telefonunda olan diğer fotoğraflar falanda.
napim sizce.bana kalsa akşam açıp göstercem bu nerden geldi diye.çok sinirleim bozuldu.
Merhaba İsmihann;
Senin de tahmin ettiğin gibi telefondan aktarılmış bir video
Web sayfalarından indirilen videolar nokia suite eklenmez. Direk kişinin kendisinin telefonunu bilgisayara ups kablosu ile aktardığı videolardır.
Ama bu eşinin bu vidyoyu bir mekanda canlı çemtiğini de göstermez.Telefonuna nokia nın web sayfasından da indirilmiş videolardan da olabilir ki büyük bi ihtimal öyledir.
Yada bir arkadaşının kendisi ile paylaştığı bir video..Böyle saçma sapan bişey için eşinle aranı bozma derim.Çünki erkekler takip edilmekten ve özellikle suçu yokken tenkit edilip yargılanmaktan hiç hoşlanmaz ve bu geri teper.Yapacağı yoksa da yapar.
İlla da bunu gözüne sokmak istiyorsan sende misille me yap.İçin rahat etsin.
Eğer eşin de senin bilgisayarını sürekli kullanıyorsa sende erkeklerle ilgili bir video indir masaüstünde kaydet.Onun görmesini sağla.Gördüğünde sana soracaktır.Senin hissettiklerini oda hissedecek.Eğer suçu varsa anlayacak.Yoksa en azından o da senin duygularını paylaşacak:))
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?