Bilgisayardaki video

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
ya ders çalışıyodum internetten.tam kapatcaktım bilgisayarı.sol köşedeebişey gördüm.hani her bilgisayarda olur.örnek müzik örnek video falan.işte oraya eşim böyle güvercinlerin olduğu bi video falan eklemiş.onları izliyodum.bi de ayrı bi yerde arpça harflşerle yazılı bi video vardı.açtım.arap kadınlar dans ediyo.kimisi üstünü çıkarıyo falan .bir sürü kadın bu şekilde oynuyo kıvırıyo falan.2 dklık bi video.kendiliğinden gelmedi herhalde bilgisayara eşim yükledi kesin.görünce şok oldum.belki de telefonundaydı ordan yükledi. snirleirmm çok bozuldu.akşam da açıp göstercem bu ne diye.

ya kuzum adam böyle bir şey yapacak olsa gözüne sokarak mı yapar?

bazı tuzak sitelerde sen bir şey indirirken böyle şeyler de iniveriyor, ana sayfan oluyor, vs... belki haberi bile yoktur.

ya geçen akşam telefonunu güncelliyodu.zaten telefonundaki görüntüler resimler falan benim baktıklarım.bazı telefondaki müzikleri falanda vardıonların arasında bu da vardı.çok iğrençti.hiç konduramadım.sinirden ağlıcam şimdi.

fevri davranma sakın . sakin ol arkadaşlarında dediği gibi bişka birşey indirirken bunlarda gelebiliyo. en son dün akşam benim başıma geldi one day filmini bilirsiniz onu indirdim, bu sabah kalktım pcm de 3.5 dk lık bir video tam sizin dediğiniz türde bişey. birde bu bilgisayar tamamen bana ait benden başkası bişi indirip izlemez. aileden birisi kazara açsa rezil olmuştum. sizdde sakin olun benim gibi kaza olmuştur oda

canlarım haklısınız da.kendi iki tane video çekmiş daha önce telefonunda görmüştüm.onların yanında bu da.oluşturulma tarihi de 28 mart 2012.17.24 yazıyo.nasıl insin yanlışlıkla başka yerden.

böyle birşey yapıyo olsa meydanda bırakmaz ama böyle birşey yapmak için girdiği web sitelerinde virüs kapmısta olabılır bilgisayar

Son düzenleme:
Eşinizden bu anlamda hiç daha önce süpheye düşmediyseniz, o zaman sakin olun , sizin sakinliğiniz eğer hata yaptıysa onun bocalamasını sağlayabilir. Açıklamasını dikkatle dinleyin mimiklerini dikkatle kontrol edin, sonra güvenip güvenmemek size kalmış tabi...

Eğer inanırsanız da kontrole devam edin:)

Benim de başıma şöyle bir olay gelmişti. Eşimin mailine bir siteden mail geldi, kullanıcı adı ve şifresini hatırlatıyorlar uzun zamandır girmiyorsunuz hatırlatalım dedik tarzı birşey, bu ne dedim girdim baktım ARKADAŞLIK SİTESİ.

Ben tabi sakinleşemeden aradım ,kavga ettik. Meğerse bazı siteler öyle şeyler gönderiyormuş. Kendileri sizin için hesap açıp mail atıyorlar.

Bir ay sonra bana da aynı şey olunca, rengim MOR :)):):):)

Anlamadan fevri davranmayın, hele ki güveniniz tam ise.

ya ama telefondan atılmış bu diğer resim videolarla falan.oluşturulma tarihi de o diyo. hem daha önce de bakmıştım ben oralara sadece örnek resim örnek video falan vardı.geçen akşamda telefonunu güncelliyodu.ordan aktarılmış olabilir mi diğerleryle birlikte.telefonda olan bişeydi bence.çünkü telefondaki resimler iki tane güvercin videosu bi de bu vardı işte.

şimdi inceledim bi de sadece orda değil.masaüstünde nokia suite diye de bi dosya var.oraya da baktım.son eklenenlerin içinde de aynı video var.ayrıca telefonunda olan diğer fotoğraflar falanda.

şimdi inceledim bi de sadece orda değil.masaüstünde nokia suite diye de bi dosya var.oraya da baktım.son eklenenlerin içinde de aynı video var.ayrıca telefonunda olan diğer fotoğraflar falanda.

Daha önce bu tarz birşey olmuş muydu?

Peki eşinizin bu tarz şeyler izlemesine falan tepkili misinizdir?

Her erkek izliyo deyince kızıyorlar işte. Sizin konunuz buna bir örnek işte.

bu tarz bişey olmadı da.daha önce de biz evlenmeden önce bi yerde bi kız oynuyodu falan onu izlerken görmüştüm.yine araptı kız oryantal yapıyodu sanırım.tepki ne kelime ayrıca.çıldırırım deliririm böyle bişey de. böyle bişeyi izlemeyi niye ihtiyaç duyuyo.bi de telefonunda duruyo sürekli.demekki izliyomuş.böyle durumlarda kendimi eksik hissederim nedense ben.

napim sizce.bana kalsa akşam açıp göstercem bu nerden geldi diye.çok sinirleim bozuldu.

Merhaba İsmihann;
Senin de tahmin ettiğin gibi telefondan aktarılmış bir video
Web sayfalarından indirilen videolar nokia suite eklenmez. Direk kişinin kendisinin telefonunu bilgisayara ups kablosu ile aktardığı videolardır.
Ama bu eşinin bu vidyoyu bir mekanda canlı çemtiğini de göstermez.Telefonuna nokia nın web sayfasından da indirilmiş videolardan da olabilir ki büyük bi ihtimal öyledir.
Yada bir arkadaşının kendisi ile paylaştığı bir video..Böyle saçma sapan bişey için eşinle aranı bozma derim.Çünki erkekler takip edilmekten ve özellikle suçu yokken tenkit edilip yargılanmaktan hiç hoşlanmaz ve bu geri teper.Yapacağı yoksa da yapar.
İlla da bunu gözüne sokmak istiyorsan sende misille me yap.İçin rahat etsin.
Eğer eşin de senin bilgisayarını sürekli kullanıyorsa sende erkeklerle ilgili bir video indir masaüstünde kaydet.Onun görmesini sağla.Gördüğünde sana soracaktır.Senin hissettiklerini oda hissedecek.Eğer suçu varsa anlayacak.Yoksa en azından o da senin duygularını paylaşacak:))
Sevgiler

ooopsss benim bildiğim kadarıyla bu durum bir Türk ailesinde faciaya yol açar...

ya canım sanmıyorum nokianın kendi indirdiği bi video falan olduğunu.diğer telefondaki fotoğraflarının videolarının içinde bu da.başka video indirmiyo da bunu mu indiriyo nokia.ben sanmıyorum masum bişey olduğunu kendiliğinden ya da başka yerden indiğini.başka video inmiyo da sadece bu mu iniyo yani.yine ben sakin bi şekilde sorucam bu nerden geldi diye.içimde tutabilcam bişey değil.o görüntüyü siz izleseniz eminim tepkiniz aynı olurdu.

dedim ya saf değilim yani masum bişey ya da kendiliğinden inme bişey değil o.kaldı ki iki ay önce inmiş daha.saati bile belli. sinirden patlıyorum.aramamak ya da mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum

ya bi de kendime soruyorum ne eksik bu adamda diye.inanın heç bişey fazlası var eksiği yok yani.neden izliyo.yarı çıplak dans eden kızları bir sürü hemde

neden evli erkekler gül gbi karısı varken böle şeler izlerler hç anlamış deglm bence sakin ol ve eşin gelnce konuş derim ben eger kendisi indirip izlemişse yanına kalmamalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…