- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
ben de açmam ama üniversite uzantılı olunca yanıldım bir an.Mail açmakla virüs girebilir. Ben öyle biliyorum. Her maili de açmıyorum.
bildiğim bir yabancı haber sitesinin bağlantısı vardı. ondan bir şey olmaz herhalde. ay bugün benim saflığım üzerimdeHerhangi bir ek açmadığınız, bağlantıya tıklamadığınız sürece bir problem olmaz; rahat olun. :)
Teşekkür ederim :)Konu en kısa süre içinde ilgili bölüme taşınacaktır bilginize..
Iceriginde okulla alakali egitim haberi vardi. Benim tahminim spam oldugu cunku bilgisayarimi antivirüs ile taradim bir tehdit bulamadi. Ya cok iyi gizlendi ya da sadece spam maildi. Henuz bir sorun yasamadim kisaca. Sizce baska bir sey yapmali miyim?İçeriğinin ne olduğunu söylersen daha belli olur tehlikeli olup olmadığı.
Bazen cezbedici mesajlarla insanlara dönüş yaptırıyorlar, o açıdan içeriğini sordum. Mesela eğitim seminerleri gibi Türkçe maillerden çok sıkıntı çıkmaz ama yabancı metinlerin translate işe çevrilmiş halleri, yok şunu bunu kazandınız Tarzı mailler sakat. Yani mail bir şey vaadediyorsa muhtemelen sıkıntılıdır.Iceriginde okulla alakali egitim haberi vardi. Benim tahminim spam oldugu cunku bilgisayarimi antivirüs ile taradim bir tehdit bulamadi. Ya cok iyi gizlendi ya da sadece spam maildi. Henuz bir sorun yasamadim kisaca. Sizce baska bir sey yapmali miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?