Bilgisayardan anlayanlar :)

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
Canlarım, şimdi ben bilgisayardan iki sene önce ki resimlere ulaşmak istiyorum bi yakinimiz vardı bir program yükledi günlerce bilgisayar açık kaldı falan ama hiçbirşey bulamadı tabii, üzerine birde format yedi . Sistem geri yükleme ile gidebilir miyim 2 sene önceki resimlere yoksa bildiğiniz bi program var mı?

Canlarım, şimdi ben bilgisayardan iki sene önce ki resimlere ulaşmak istiyorum bi yakinimiz vardı bir program yükledi günlerce bilgisayar açık kaldı falan ama hiçbirşey bulamadı tabii, üzerine birde format yedi . Sistem geri yükleme ile gidebilir miyim 2 sene önceki resimlere yoksa bildiğiniz bi program var mı?

Eğer fotmat attıysanız sistem geri yükleme bir işe yaramaz.. Çünkü o zaman ki sisteme göre geri yükleme noktaları oluşuyor..
EaseUS Data Recovery Wizard Professional diye bir program var bunu bir deneyin isterseniz.. Ben programı bizzat denemedim.

Sistem geri yukleme sadece varolan sistemdeki ayarlarinizi geri alir silinen dosyalari geri getiremez

Normalde silinen bilgileri çeşitli yollarla geri getirebiliyoruz ama format ve 2 yıllık zaman dilimi ile biraz zor.

R-Studio isimli programı indirip dene, sonuç alacağını düşünmesemde yine de bakmak lazım.

Eğer fotmat attıysanız sistem geri yükleme bir işe yaramaz.. Çünkü o zaman ki sisteme göre geri yükleme noktaları oluşuyor..
EaseUS Data Recovery Wizard Professional diye bir program var bunu bir deneyin isterseniz.. Ben programı bizzat denemedim.
Peki bu getirir mi resimleri ?

Resimlerin olduğu diske de format attıysanız sistem geri yüklemeyle ya da herhangi bi programla geri gelmesi mümkün değil diye biliyorum.

Format atma o kadar mühim değil ama normalde kullandığınız bir sabit diskteyse yani üstüne dosya yazılıp silindiyse, kurtarmak imkansıza yakın.

O kadar mi kötü yaa :KK43: bi soylenilen programları deneyeceğim :KK43: İnşALLAH olur

Hangi programı kullandınız recover my files mi bunu kullanın derim,tabi 2 sene olmuş garantisi olur mu bilmem ama bu program silinen dosyaları geri getirmede kullanılıyor.

Recuva diye bir program var onu da deneyebilirsin. Ama sen çok eski bir tarihten bahsediyorsun. Çıkmayabilirde.. Pc'de olan hiç bir şey tam olarak silinmez. Ama bunu ancak işten çok iyi anlayanlar çıkarır. Adli vakalarda araştırmalar yapanlar falan...
Sen benim dediğim programı bir indir. RECUVA

http://www.tamindir.com/minitool-power-data-recovery-free-edition/ Bu linkteki programı deneyin, 2 yıl önceki dosyaları geri getirir mi bilmiyorum ama silinen dosyaları geri getirdiği biliniyor. Ben kullanmış değilim ama internette okuduğuma göre bir arkadaş, çok ünlü ve büyük bir bilgisayar üreticisi firmanın foyasını ortaya çıkarmak için kullanmış ve işe de yaramış...

X