Bilgisi olan arkadaşlar bana acil cevap yazın

simgesel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.067
0
116
48
Eskişehir
Arkadaşlar 3 tane düşüğüm var onun için hamile olduğumu erken öğrenip tedaviye başlanılması gerek. Adetime 10 gün var kandan beta hcg 'ye baktırsam sonuç alabilirmiyim? Bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşsın lütfen:uhm:

Canım doktorunla konuşup, ona göre davransan daha iyi olur bence. Çünkü beta hcg kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.

canım sanırım iğne kullanacaksın.... adet olman gereken gün kan testinde çıkar canım.... o gün kullanmaya başlasan olur.... 10 gün öncesinden doğru sonuç çıkmayabilir çünkü.....

canım sanırım iğne kullanacaksın.... adet olman gereken gün kan testinde çıkar canım.... o gün kullanmaya başlasan olur.... 10 gün öncesinden doğru sonuç çıkmayabilir çünkü.....

Bende anlamadım bu doktorları hamile kal gel diyorlar sanki çok kolaydı.

canım ben reglime 6 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı ama o ay hamile kalmışım . bence 10 gün çok erken 3 gün önce baktırsan daha güvenilir olabilir. umarım hamilesindir

canım bende 7 haftalık hamileyim inşallah bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve umarım bebişini kucağına alırsın fakat benim bildiğim kadarıyla kan testinde sağlıklı ve güvenilir sonuç almak için en erken adetine 2 gün lkala bakıyorlar sen yinede kendini o güne kadar çok yorma sanki hamişsin gibi davran iş falan yapma biraz dikkat et kendine doğal yollardan kanını sulandırmaya çalış mesela annem limon yerdi tansiyon hastası kendisi ve dr demişti.henüz çok erken hele birde geç döllenme olmuşsa daha da geç öğrenirsin hamile olduğunu.inşallah hamilesindir canım öptüm

Canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Adetime 8 gün vardı beta hcg tahlili yaptırdım 0.100 çıktı şimdi senin yazını okuyunca içimi bi ümit kapladı ama bu değerle artmaz galiba :1no2:

simge acele etme..panik olma...bende de kan pıhtılaşması var...doktorlar hamile kaldıktan sonra başlıcaz iğnelere diyorlar...ama bu adetten önce kan tetsi yaptırıp iğnelere başlancaağı anlamana gelmiyor...sende benim gibi şu an zaten aspirin kullanıyorsundur...o korur zaten bebeğini merak etme...adet geçtikten 2-3 gün sonra iğnelere başlanıyor canım...umarım hamilesindir...ve umarım bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...bizim topiğe uğra istersen ...kan pıhtılaşmasıyla bebeklerini kaybedenler...orada daha da iyi bilgiler bulursun..

Evet canım şimdiden aspirin ve folik asit alıyorum ama bu ay olmadı bebek bende adet gelmesi beklenilmeden iğnelere başlanılacak diye düşünüp acele ediyordum test için ama bende kan pıhtılaşması çıkmadı dr. bi deneyelim diye iğne tedavisi uygulayacakmış allah isteyen herkese bebek nasip eder inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…