BILGISI OLAN BAKABILIRMI LUTFENNNN acilll

priansjs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
12
1
1
26
Arkadaşlar ben en son 23 ocakta regli oldum 17 şubat günü olmam gereken regli olmadım ertesi cumaya denk geldiği test yaptım 2 çizgi silik ama görünür bi şekilde cıktı bugün ayın 22 si ultrasonla bakıldı ama kese görünmedi betam 337 sizce durum nedir silik olan adet günün 2 günü ikiside köyü olan dün yapildi

Eklentiler

• IMG-20220221-WA0009.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20220220-WA0009.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 34
Betanız kese icin cok cok düşük 1000-3000 değer arasına gelmesi lazım kesenin görünmesi icin

Geç döllenme olabilir, doktor size gün vermiştir filan gün gel tekrar bakalım diye. Kesenin birkaç gün sonra görünmesi gerekir.

Kendinize stres etmeden bekleyin muhtemelen 1-2 hafta sonra görürsünüz keseyi hayırlısıyla. Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsın inşallah

Merhaba bayanlar sizlere sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim ben 7 şubatta adet olmuştum bu ay korunmadık eşimle çocuğumuz olsun istiyoruz henüz ilk ay yalnız. Her ay düzenli adet olurum hiç şaşmaz günleri19 şubat yumurtlama günümdü bugünde resimde görüldüğü gibi lekelenmem oldu ama yoğun değil sadece sildikçe bu şekilde oluyor sizce bu neden olabilir normal adet olmama daha 11 gün var 5 martta olmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerin iyi kötü olduğunu 2 gün arayla aynı yerde ve saatte kan vermeden bilemezsiniz. Bu değerlede zaten kese gözükmez. Doktorunuzun bu konuda sizi bilinclendirmesi gerekiyordu.

Bugün yeni beta verdim ona gore vajinal bakarim dedi
Kese görünmeyince direkt bakıyorlar aslinda. Biraz beklemeniz gerekecek sağlıklı bir gebelikte her gün iki kat artar HCG doktor ona göre hesap yapıyor durumu değerlendiriyor. İki gebeligimde de ilk seferde kese görmedik doktor randevu verdi ona göre gidince görüyorduk.

Aynı gün saglik ocağında yaptırdım 9 da 230 saat 12 gibi özelde yaptırdım 337 anlayamadım bende

Aynı gün saglik ocağında yaptırdım 9 da 230 saat 12 gibi özelde yaptırdım 337 anlayamadım bende
Laboratuvar farkı o ölcen cihazlar farklı oldugu icin aynı lab da iki gün sonra verilip değerlendirme yapılıyor

Değerin iyi kötü olduğunu 2 gün arayla aynı yerde ve saatte kan vermeden bilemezsiniz. Bu değerlede zaten kese gözükmez. Doktorunuzun bu konuda sizi bilinclendirmesi gerekiyordu.
Salı günü verdiğim 337 perşembe 892 doktorum pazartesi gözükür dedi bana progestanla kan sulandırıcı iğne verdi ama sol kasığında bi ağırlık gibi bisey var inş dis gebelik olmaz bugün acildeyine kan verdim hayirlisi

Kan değeriniz gayet iyi cıkmış boşu boşuna kendinizi strese sokmayın. Tahmini çarşamba-perşembe keseniz karından gözükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…