Kızlar merhaba,
Az önce eve geldim işten.Kapıyı açar açmaz girişteki ışığı açtım ve yerde hareket eden bir şey gördüm.Işığı açınca durdu,bir adım daha attım açık olan salon kapısından içeriye kertenkelenin geçtiğini gördüm.
Çok büyük değil küçük bir kertenkeleydi ama çok huylandım.
Böcek, karınca vs görünce direk kaşınmak gibi bir huyum var üstelik...Ne yapacağımı bilemiyorum
Sabah banyoda yüzümü yıkarken, aynadan arkama baktığımda yerde bir şey geçti sandım bir an.Sonra uyku sersemliğimden hayal görüyorım sandım ama hayal değilmiş işte...
Bir yolu var mı kurtulmanın?
Evim giriş katta, bahçem var ama yeşillik değil taşlık.Ordan mı gelmiştir acaba?
Hadi diyelim attım dışarı, eve yuva filan yapmış mıdır?
Daha önce hiç başıma gelmedi böyle bir şey.
Düşündükçe sinirim bozuluyor...
Kendiliğinden çıkar mı evden ne bileyim kapının altından filan?..
Of...
Bilgisi olan paylaşır mı kızlar çok sinirim bozuldu...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Az önce eve geldim işten.Kapıyı açar açmaz girişteki ışığı açtım ve yerde hareket eden bir şey gördüm.Işığı açınca durdu,bir adım daha attım açık olan salon kapısından içeriye kertenkelenin geçtiğini gördüm.
Çok büyük değil küçük bir kertenkeleydi ama çok huylandım.
Böcek, karınca vs görünce direk kaşınmak gibi bir huyum var üstelik...Ne yapacağımı bilemiyorum

Sabah banyoda yüzümü yıkarken, aynadan arkama baktığımda yerde bir şey geçti sandım bir an.Sonra uyku sersemliğimden hayal görüyorım sandım ama hayal değilmiş işte...
Bir yolu var mı kurtulmanın?
Evim giriş katta, bahçem var ama yeşillik değil taşlık.Ordan mı gelmiştir acaba?
Hadi diyelim attım dışarı, eve yuva filan yapmış mıdır?
Daha önce hiç başıma gelmedi böyle bir şey.
Düşündükçe sinirim bozuluyor...
Kendiliğinden çıkar mı evden ne bileyim kapının altından filan?..
Of...

Bilgisi olan paylaşır mı kızlar çok sinirim bozuldu...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi