• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan bir el atar mı?..

erkekler öyle malesef :D
ben kelebekten bile korkarım. bigün evin kapısına konmuş kocaman değişik bişe. teyzemle korktuk enişteme söledik. o da kızdı bize haklısınız korkmakta akrep kelebeği zaten filan diyo :1::1:

Ha ha haa :)
Akrep kelebeği süpermiş ya!..
Korkmak değil de iğreniyorum, bütün vücudum karıncalanıyor sanki üzerimde geziyor gibi oluyorum :)
Normalde cesurum ama söz konusu sürünen canlılar olunca birazcık iğreniyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

anlıyorum sizi ben de örümcek görünce öyle oluyorum:) inşallah en kısa sürede kurtulursunuz davetsiz misafirden:) ama öldürmeyin olur mu :(

Yok zaten öldüremem.
Eşimin öldürmesi lazım ki o genelde bu tip durumlarda canlıları doğal hayata salmaktan yana.
Utanmasa sinek ilacı da sıktırmayacak...

Yok zaten öldüremem.
Eşimin öldürmesi lazım ki o genelde bu tip durumlarda canlıları doğal hayata salmaktan yana.
Utanmasa sinek ilacı da sıktırmayacak...

:)ben de çok hassasım hayvanlar konusunda. kolay kolay sinek bile öldüremem. eşinizin bu konuda ki hassasiyetini takdir ettim doğrusu erkekler pek hassas olmazlar genelde bu konularda

:)ben de çok hassasım hayvanlar konusunda. kolay kolay sinek bile öldüremem. eşinizin bu konuda ki hassasiyetini takdir ettim doğrusu erkekler pek hassas olmazlar genelde bu konularda

Yok canım, bizimki eve karınca ilacı sıkıyorum diye kıyameti kopardı daha bir kaç gün önce.
Hayvanlar konusunda bende hassasım ama evde gezen böcek, karınca vs olduğunda çıldırıyorum. Evim pis o yüzden geliyorlar gibi düşünüyorum. Sonra gelsin çamaşır suyu gitsin Arap sabunu...

bilmem ki hayvanın evden çıkmaya niyeti olmaya da bilir :53:

Çıkmayıp ne yapacak?..
Hayır anlamıyorum; sen bir garip kertenkele, ne işin var benim iki oda bir salon evimde?
Ben geliyor muyum senin yuvana, özel hayatına müdahale ediyor muyum...
Git doğal ortamında yaşa, hayret bişi ya...

Yok canım, bizimki eve karınca ilacı sıkıyorum diye kıyameti kopardı daha bir kaç gün önce.
Hayvanlar konusunda bende hassasım ama evde gezen böcek, karınca vs olduğunda çıldırıyorum. Evim pis o yüzden geliyorlar gibi düşünüyorum. Sonra gelsin çamaşır suyu gitsin Arap sabunu...

evet bayanlar bu konuyu da temizlikle alakalı görüyorlar haklısın. eski evimizde karınca çoktu bizimde ama temiz olsa bile geliyorlar emin ol. temizlik yaparken kaçıyor yada süpürgeye kapılıyor garipler ama sonrasında hemen çıkıveriyorlar:)) eğer yuva yapmışsa temiz olsa da geliyorlar malesef.

Kızlar merhaba,
Az önce eve geldim işten.Kapıyı açar açmaz girişteki ışığı açtım ve yerde hareket eden bir şey gördüm.Işığı açınca durdu,bir adım daha attım açık olan salon kapısından içeriye kertenkelenin geçtiğini gördüm.
Çok büyük değil küçük bir kertenkeleydi ama çok huylandım.
Böcek, karınca vs görünce direk kaşınmak gibi bir huyum var üstelik...Ne yapacağımı bilemiyorum :(
Sabah banyoda yüzümü yıkarken, aynadan arkama baktığımda yerde bir şey geçti sandım bir an.Sonra uyku sersemliğimden hayal görüyorım sandım ama hayal değilmiş işte...
Bir yolu var mı kurtulmanın?
Evim giriş katta, bahçem var ama yeşillik değil taşlık.Ordan mı gelmiştir acaba?
Hadi diyelim attım dışarı, eve yuva filan yapmış mıdır?
Daha önce hiç başıma gelmedi böyle bir şey.
Düşündükçe sinirim bozuluyor...
Kendiliğinden çıkar mı evden ne bileyim kapının altından filan?..
Of... :(
Bilgisi olan paylaşır mı kızlar çok sinirim bozuldu...

Okurken bende kaşındım ya :) bizede bir ara girmişti annem nasıl olduysa yakaladı. Çok huylanıyorum bnde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bayanlar bu konuyu da temizlikle alakalı görüyorlar haklısın. eski evimizde karınca çoktu bizimde ama temiz olsa bile geliyorlar emin ol. temizlik yaparken kaçıyor yada süpürgeye kapılıyor garipler ama sonrasında hemen çıkıveriyorlar:)) eğer yuva yapmışsa temiz olsa da geliyorlar malesef.

Aynen öyle, haklısın.
Temizlik takıntı oldu sanırım bende de.
Temizliyorum yok oluyor, sonra gene çıkıyorlar.Haydi al baştan...

evlenmeden önce 3 ay kendi evime çıkıncaya kadar giriş katında yalnız yaşadım,birgün tv izlerken duvar kenarından hızlıca beyaz birşey geçti,acaba hayalmi gördüm derken birkaç gün sonra yine hızlıca birşey geçti,bir baktım minik bir fare...evin sadece tek odasını kullanıyordum,fare diğer odanın tahtalarının altına girip çıkıyordu sürekli,sanırım yuvası oradaydı,kapan kurdum oraya yakalandı ama sanırım geniş bir aileymiş:1:sürekli devamı geldi.tam 3 ay o şekilde hep beraber yaşadık,ben korkmuyordum ama kıyafetlerimi yerlermi diye tedirgindim,korkma canım onlar zaten bizlerden kaçıyorlar,heleki kertenkeleler zaten zararsızdırlar,o çoktan kaçmış gitmiştir,bir dahada geri geleceğini sanmam.

Benim de geçen sene girdi evime kertenkele, yüksek girişte oturuyorum. Nerden girdi anlamadım. Tam banyoda çamaşır makinesinin üstündeydi, nasıl çığlık attım, nasıl kaçtım bilemedim :27: Sonra banyo kapısını kapadım, eşiğe havlular koydum çıkamasın diye, eşim gelene kadar bekledim öyle :17: Sonra eşim geldi beni kurtardı :1: Hayvan kaçamamış ki bi yere, hala banyodaydı attık dışarı eşimle beraber :8:
Kertenkeleler çok korkak hayvanlarmış ama ben de onlardan korkuyorum napim :30:

Annen bize gelir mi, çok güzel börek yaparım bak; demedi deme :)

Hahaha canım benim yaaa:16:
Annem köyde büyüdüğü icin korkmazda huylanmazda. Hic ona cekmemişim :)))
Bir yerde okudum deneyebilirsin tatlım.
Uzun sapı olan bir fırçaya koli bandının yapışkanlı kısmı dışta kalaçak şekilde sarın, kertenkeleye bir kez temas
ettirildiginde banda canlı olarak yapışacaktır.

Ben de olsam uyuyamazdım. Hatta yılan fobim olduğu için geceleri sanki yatağıma yılan gelecekmiş gibi hisseder korka korka uyurum nasıl bir fobi olduysa bende:53:

Böceklerden huylanıyorsanız kesin çözüm evde ne var ne yok yer..
Isırmaz zararsızdır hatta evcilleştirilebilir benden hiç kaçmıyorlar artık hatta elime geliyor öpüyorum minnak kafasını sevip bırakıyorum yine evin içine :)

kendini hırpalama bence yazık edersin inatçı şeyler gitmiyorlar:))

Hırpalamıyorum, inat ediyorum onlar gibi :)
Çok haklısın, gitmiyorlar ama içimizi bu şekilde rahatlatıyoruz sanırım hepimiz.
En Sadık dostumuz vileda kovamız ve çamaşır suyumuz :D

Hahaha canım benim yaaa:16:
Annem köyde büyüdüğü icin korkmazda huylanmazda. Hic ona cekmemişim :)))
Bir yerde okudum deneyebilirsin tatlım.
Uzun sapı olan bir fırçaya koli bandının yapışkanlı kısmı dışta kalaçak şekilde sarın, kertenkeleye bir kez temas
ettirildiginde banda canlı olarak yapışacaktır.

Canım o dediğin bantlı yöntemi yaparsam sonuç alırım, mantıklı çünkü.
Fakat şöyle bişi de var, o bandın üzerine yapılmış hali de gözümün önünden gitmez ömür boyu.
Gece uyuyamadım.
Yatağa girecek gibi geliyor, zırt pırt uyandım uykusuzum :(

Ben de olsam uyuyamazdım. Hatta yılan fobim olduğu için geceleri sanki yatağıma yılan gelecekmiş gibi hisseder korka korka uyurum nasıl bir fobi olduysa bende:53:

İşte bende bu gece, acaba kertenkele yatağıma mı girdi diye uykulardan uyanarak sabahı sabah ettim...

Böceklerden huylanıyorsanız kesin çözüm evde ne var ne yok yer..
Isırmaz zararsızdır hatta evcilleştirilebilir benden hiç kaçmıyorlar artık hatta elime geliyor öpüyorum minnak kafasını sevip bırakıyorum yine evin içine :)

O da iyiymiş, isim de koyuyorsanız bu iş tamamdır :)
Böcek filan olmuyor, 2 tabe ya çıkıyor ya çıkmıyor sene boyunca.
Geçen yıl karınca besledik, evcilleştirdik neredeyse.
Bu yıl yok çok şükür.

Back
X