Bilgisi Olan Cevaplarsa DUA Edeceğim !

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
Bir insana yardım etmek ne kadar güzel oysa ki şimdi ki şimdiki insanlar taş atsam kolum yorulur mu diyor ağzıma yapışır mı diyor bilmiyorum...ne ise soruma geçeyim Devlet hastanesinde epidural normal doğum yapılıyor mu? yapılıyorsa ne kadar ücret alınıyor birde bu yeni uygulamayı yaptırıp memnun olan var mı yada tam tersi..Özel hastanede (anlaşmalı olan) ne kadar fark ödeniyor..bilip söyleyenden allah razı olsun..

Ucret konusunda bilgim yok ama epiduralla sezaryen oldum, yeni bir uygulama da sayilmaz.
8 sene oldu:))
Hic bir sikinti yasamadim aksine rahat ettim.
Sonraki iki gun katateri cikartmadilar ve agri kesici verdikleri icin , hic agrim sancim olmadi.
Bebegi alir almaz bana verdiler. Baygin olmadigim icin hic bir seyi kacirmadim.
Aci degilde bir baski hissediyorsun sadece.
Umarim yardimci olabilmisimdir. :31:

Bir insana yardım etmek ne kadar güzel oysa ki şimdi ki şimdiki insanlar taş atsam kolum yorulur mu diyor ağzıma yapışır mı diyor bilmiyorum...ne ise soruma geçeyim Devlet hastanesinde epidural normal doğum yapılıyor mu? yapılıyorsa ne kadar ücret alınıyor birde bu yeni uygulamayı yaptırıp memnun olan var mı yada tam tersi..Özel hastanede (anlaşmalı olan) ne kadar fark ödeniyor..bilip söyleyenden allah razı olsun..

Devlet hastanelerınde epudural dogum yapılmıyor ayrıca bunu epural anestesıyı pek oneren duymadım kısının ıstegı dogrultusunda doktorlar tamam dıyor ılerıde saglık sorunları cıkma olasılıgı yuksek dıye ok kısı arasında konusmustur sonucta ates olmayan yerden duman tutmez dıyerek ben uzak durmustum ozel hastanelerde bu ısteklerıne yanıt bulursun buda maddıyata dayanıyor epudaral sezrayn benım gıttıgım hastanede 1400 falandı ama normalını bılmıyorum normal dogum 500 du ortalama oda sanırım 800 falandır bıldıklarım bunlar arkadasım

çok teşekkür ederim Allah korktuklarınızdan emin etsin .. Allahın rahmeti üzerinizde olsun..Ama ben normal doğum diyorum sezeryan değil..

Normal doğumda epidural seçeneği yok. Ama ameliyatta epidural ya da spinal anestezi alma hakkınız var. Onda ayrı bir ücret talep etmediler benden, spinal sezeryan oldum.

ben özel hastanede epidural normal doğum yaptım..ağustosta 4 yaşı bitecek kızımın...herhangi bir sıkıntı yaşamadım...çok rahat geçti doğumum..herkesede tavsiye ederim..

yardımcı olan arkadaşlar Allah bebeklerinizi size bağışlasın..benim kastettiğim ağrısız acısız doğum..yeni duydum araştırmak istedim..

Arkadasim epiduralle normal dogum yapti
Biraz yarim oldu , cunku rahim acilana kadar epidural iyiydi , fakat dogum baskladiginda
Ikinma duygusunu azalttigi icin ilaci kestiler.
Sanci hissetmeyince yeterince guclu ikinamamis
Herkeste boylemidir bilmiyorum ama yinede bir konfor oldugu bir gercek.
Ilk dogum uzun surer cunku.
Devleti blemem ama anlasmali ozelleri arayip bilgi alabilirsin arkadasim. Kac aylik hamilesin??

Bu arada Allah razi olsun , dualarin icin cumlemize insallah...

Hepimizin çok duaya ihtiyacı var biliyorum :) ağzıma yapışmaz elbette ederim yardımcı olan herkesten Allah gani gani razı olsun..hamile değilim de çok hikayeler duydum garip egzotik şimdi gebe kalmayı düşünüyorum ve çok korkuyorum..endişe stres hat safhada

Benim dogum yaptigim hastanede normal dogum 500 tl idi epidural icinse 300 tl fazla odendigini hatirliyorum yani ssk lilara 800 tl idi sanirim ben dr.a epidurali sormadim oda bilgilendirmedi ( ki ben ilk dogumumda da cok sanci cektigimi kendisine belirtmeme ragmen) ama kendim int.den ve cevremden arastirdigim kadariyla ilk dogumlarda pek tavsiye edilmiyo cunku acilma tamamlansa bile ikinma kisminda sorun yasandigi icin cocugun kanalda sikisma gibi bir tehlikesi olabiliyor
Ama benim sana tavsiyem normal dogumdan korkma derim ben iki cocugumuda suni sanciyla dogurdum evet; cok sanci cektim hele ilk cocugumda ne cektigimi ben bilirim ama oda geciyo be arkadasim emin olki cocuk dogduktan sonra ne sancin kaliyo , ne agrin iste bu rahatligi sezaryanda bulamazsin o yuzden korkma ve normal dogumu dene derim suni sanciyla bile olsa

Sağ ol arkadaşım.. Allah evlatlarının acısını göstermesin..sana ve yardımcı olan tüm arkadaşlarıma..inş Rabbim cümlemize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin..içime su serptin vallahi :)

Back
X