Bilgisi olan Hanımlar bi kaç sorum olacak?? Mutsuz kadınlar için..

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Aldatılan bir kadın nasıl deliller toplaya bilir hangi deliller geçerli olur?
Çocuğu varsa nasıl bir gelecek için güvencesi olur? Yada yaşayan varsa bununla başa çıkmak kolaylığı varmı? (asla evlattan hiçbiş anne vazgeçmez) eminim.
Avukata harcayacak parası olmayan bi kadın ne gibi hakları var.? Gerçekten bundan habersiz çok kişi var 😦.
Aldatılıp ispat edilemiyorsa ne yapılmalı bir yolu varmı?
Birden fazla sorular sordum ama belki güzel bilgiler edinip mahfolan bir hayatı yaşamak zorunda kalmaz kimse. Bilgi verecek herkese teşekkür ederim..

Barolar ücretsiz avukat atayabiliyor sanırım ( emin degilim.)

Eşten çocuk için ve kendiniz için nafaka talebinde bulunacaksınız .

Delil konusunda ne yazık ki bir fikrim yok .Sizin için en iyisinin olması dileğiyle .

Barolar ücretsiz avukat atayabiliyor sanırım ( emin degilim.)

Eşten çocuk için ve kendiniz için nafaka talebinde bulunacaksınız .

Delil konusunda ne yazık ki bir fikrim yok .Sizin için en iyisinin olması dileğiyle .
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Mune Mune Kazen Kazen bu konuyu panoya sabitlemeniz mümkün mü? Aldatılan, fizyolojik veya psikolojik şiddet gören ama imkanı olmayan ya da nerden başlayacağını bilmeyen kadınlara yol gösteren bir konu olur. Pekçok üye barodan/adliyeden ücretsiz avukat almayı, boşanırsa çocuklarının elinden alınıp alınmayacağını, maddi konulari vb merak ediyor. Konuyu sabitleseniz, bir de avukat üyeler taglense ne güzel olur:KK200:

Mune Mune Kazen Kazen bu konuyu panoya sabitlemeniz mümkün mü? Aldatılan, fizyolojik veya psikolojik şiddet gören ama imkanı olmayan ya da nerden başlayacağını bilmeyen kadınlara yol gösteren bir konu olur. Pekçok üye barodan/adliyeden ücretsiz avukat almayı, boşanırsa çocuklarının elinden alınıp alınmayacağını, maddi konulari vb merak ediyor. Konuyu sabitleseniz, bir de avukat üyeler taglense ne güzel olur:KK200:
Çok güzel yerlere gelinir diye düşünüyorum hiç kimse hayatta 2. Şansı bulamiycak.

Delil nasıl aldatıldığınıza bağlı.
Sosyal medyada, özel yazışmalarda WhatsApptaki konuşmalarda gördüyseniz ekran fotoğraflarını alırsınız, delil kabul edilir.
Karşı tarafın bilgisi yokken ses, görüntü kaydı yapınca hem delil kabul edilmiyor hem de suç bildiğim kadarıyla.
Fotoğraf delil sayılıyor muhtemelen.

Eğer aldatıldığınızı kanıtlarsanız iyi bir tazminat alırsınız, yeni bir hayat kurarsınız, çocuğunuz için de kendiniz için de nafaka talep edebilirsiniz. Çocuğunuz kaç yaşındaysa, mesela kreş çağındaysa kreşe ya da bakıcıya teslim edip çalışıp kendinizi geçindirebilirsiniz.

Avukat tutma durumunuz yoksa bağlı olduğunuz ilin barosuna gidip görüşürsünüz, avukat tayin edilir ücretsiz tarafınıza.
Onu bile yapamazsanız birsürü kadın derneği var Türkiyede, sosyal medya kullanan her insan ulaşabilir. Avukat için de kalacak barınacak yer ve iş için de yardımcı oluyorlar.

Aldatıldığınızı ispatlayamazsaniz anlaşmalı boşanma yoluna başvurabilirsiniz, tabii bu karşıdaki eşinize bağlı.
Çocuğunuz yine her türlü nafaka alır. Sizin bir kusurunuz yoksa siz de nafaka alırsınız.

Yani çok değişken konular ama genel hatlarıyla böyle, yine avukatlar daha detaylı bilgi verebilirler.

Hepsinden önemlisi de ihtiyacınız olan en büyük şey cesaret. Boşanmak dünyanın sonu değil, ilk adım atılınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

konu cok guzel ve bılgılendırıcı konu
ekran goruntulerı fotograflar delıl tanıdıgım bırı ses kaydıda eklemıstı dosyasına
eger aldattıgı kadın adamın evlı oldugunu bılerek gorusuyorsa ona da tazmınat davası acabılıyorsunuz nafaka+tazmınat
her ınsanın ucretsız savunma hakkı var ucretsız avukat ısteyebılırsınız

Hakkında hep hayırlısı olsun demeye geldim ayağına taş değmesin çocukların la canım ..inşallah istediğin gibi olur herşey

Hakkında hep hayırlısı olsun demeye geldim ayağına taş değmesin çocukların la canım ..inşallah istediğin gibi olur herşey
Çok teşekkür ediyorum çok ağır bişey aldatılmak. Hani böyle en sevdiğiniz birinin ölümü diye tehşis etmek gibi acılı.

konu cok guzel ve bılgılendırıcı konu
ekran goruntulerı fotograflar delıl tanıdıgım bırı ses kaydıda eklemıstı dosyasına
eger aldattıgı kadın adamın evlı oldugunu bılerek gorusuyorsa ona da tazmınat davası acabılıyorsunuz nafaka+tazmınat
her ınsanın ucretsız savunma hakkı var ucretsız avukat ısteyebılırsınız
Allah razı olsun. Peki mesaj ekran fotosu olarak çekilmiş farzedin eşim bu mesajlar bana ait değil dediğinde ne olur onu bilmiyorum

Delil nasıl aldatıldığınıza bağlı.
Sosyal medyada, özel yazışmalarda WhatsApptaki konuşmalarda gördüyseniz ekran fotoğraflarını alırsınız, delil kabul edilir.
Karşı tarafın bilgisi yokken ses, görüntü kaydı yapınca hem delil kabul edilmiyor hem de suç bildiğim kadarıyla.
Fotoğraf delil sayılıyor muhtemelen.

Eğer aldatıldığınızı kanıtlarsanız iyi bir tazminat alırsınız, yeni bir hayat kurarsınız, çocuğunuz için de kendiniz için de nafaka talep edebilirsiniz. Çocuğunuz kaç yaşındaysa, mesela kreş çağındaysa kreşe ya da bakıcıya teslim edip çalışıp kendinizi geçindirebilirsiniz.

Avukat tutma durumunuz yoksa bağlı olduğunuz ilin barosuna gidip görüşürsünüz, avukat tayin edilir ücretsiz tarafınıza.
Onu bile yapamazsanız birsürü kadın derneği var Türkiyede, sosyal medya kullanan her insan ulaşabilir. Avukat için de kalacak barınacak yer ve iş için de yardımcı oluyorlar.

Aldatıldığınızı ispatlayamazsaniz anlaşmalı boşanma yoluna başvurabilirsiniz, tabii bu karşıdaki eşinize bağlı.
Çocuğunuz yine her türlü nafaka alır. Sizin bir kusurunuz yoksa siz de nafaka alırsınız.

Yani çok değişken konular ama genel hatlarıyla böyle, yine avukatlar daha detaylı bilgi verebilirler.

Hepsinden önemlisi de ihtiyacınız olan en büyük şey cesaret. Boşanmak dünyanın sonu değil, ilk adım atılınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Bu örnekler hiçbir kadın hiçbirşey mahkum değildir açıklamasıdır çok teşekkür ediyorum 🙏🙏

mesajı ekran goruntusu olarak aldıgınızda esınızın msjda ısmı de yazıyor hepsı cıkıyor tam ekran goruntusu alın
hatta suan kontrol edıyorum whatsaabımı actım baktım kendı telımden ekran goruntusu aldım ısmım ve solda saate kadar tum ekran resmı var kendı telınızden esınızın ekran resmını cekersenızde aynı sekılde hıc farkı yok .
ha bu arada mesela ekran goruntusu aldınız 6 ay ıcınde bosanma davası acmanız gerekıyor daha once resmı aldım 1 yıl sonra o resımle dava acıcam gıbı bırsey kabul olmuyor

Son düzenleme:
mesajı ekran goruntusu olarak aldıgınızda esınızın msjda ısmı de yazıyor hepsı cıkıyor tam ekran goruntusu alın
hatta suan kontrol edıyorum whatsaabımı actım baktım kendı telımden ekran goruntusu aldım ısmım ve solda saate kadar tum ekran resmı var kendı telınızden esınızın ekran resmını cekersenızde aynı sekılde hıc farkı yok .
Anladım teşekkür ederim karşı tarafı aaa diye kaydet işti çünkü ondan sordum normal mesaj whatsaptan değil

Anladım teşekkür ederim karşı tarafı aaa diye kaydet işti çünkü ondan sordum normal mesaj whatsaptan değil
hıc fark etmez dırek tam ekran goruntusu veya kendı telınızden onun telının resmını cekebılırsınız o yazısma delıl sayılıyor o ben degılım gıbı bırsey dıyemez :) eger ıcım rahat etsın garantıye alayım dersenız ısımlerı sılın dırek ekrana tel nolar cıkıyor otomatık. cektıgınız resımde ısım yerıne tel nolar cıkar

diger arkadaşlarda yazmış ama baro ücretsiz avukat yönlendiriyor bu durumda.
aldatılma konusuna gelinceeee. ben aldatıldım ve boşanma davasını açtım eşimin whatsap konuşmalarını telefonuna whatsap web indirerek kopyaladım. yazışmaları anlık takip edebiliyorsun ama o kendi telefonundan konuşmayı sildiginde senin telefonundan da siliniyor o yüzden ekran fotosu almalısın.
diger delil benimkinin hattı vodofone idi operatörün vodofne yanımda diye bi uygulaması var eşimn telefonundan uygulama için şifre aldım sonrada konuşma msjlaşma numaralarını gördüm. geriye dönükte görebiliyosun msj ve konuşma içerigi yok sadece hangi numaraya msj atmış ne kadar konuşmuş gibi. bunlar birlikte yaşarklen yaparsan özel hayatın gizliligiyle alakası yokmuş. avukatımın dedigi karı koca birlikte yaşarken tek olurmuş sadakat yükümlülüğü oldugu için ve aldatılmanın ispatı oldugu için özel hayat ihlali olmuyormuş.
benim çocugum yoktu o konuda bişi diyemiycem. ama benim daha yaklaşık 6 ay oldu henüz baş edemedim bu durumla 3 aydır ayırdık evi barkı mahkemeyi başlattık. zor bir süreç olucak senin için ama geçicek zor günler merak etme.
hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X