• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan lutfen yardimci olsun (sinavsiz 2.univ)

4 yıl lisans okuduktan sonra kpss hala var olursa ve sen sınavda kontenjan dahilinde bir puan alırsan atanabilirsin. ama 4 yıllık bir serüven uzatmadan.
ben senin yerinde olsam kendi bitirmiş olduğum alanda uzmanlaşırım. Bir taraftan da okumak istiyorsan oku tabi.

Slm kizlar ben bilg. Prog mezunuyum kendi isimi yapmiyorum bulamadim pastanede çalışıyorum cocuk gelişimi aranilan bi meslek oldu telefondan internette gezinirken Atatürk univ sinavsiz aof dikkat imi cekti araştırdım ama net bilgiye ulaşamadım bende kayit olabilir miyim bu univde okuyan varmi bu bolumu bitirirsem rahat Anaokullarında is bulabilir im degil mi ay heyecan oldum inanin bilgisi olan beni aydinlatsin lutfeeen :)

ben anaokulu öğretmeniyim, çocuk gelişimi 2 yıllıktır bitirince anaokulu öğretmeni olamazsınız. sadece ücretli öğretmenlik yapabilirsiniz onda da 1.250 civarı bi para alırısnız okuduğunuza değmez. anaokulu öğretmeni olabilmeniz için 4 yıllık lisans mezunu olmalısınız.

2. okul okuyabilirsin.
ben üniversite 3. sınıftayken anadolu üniversitesinin işletme bölümüne başladım okulumdan 2 yıl sonrada bitirdim.
kayıtlarını takip et. üniversitenin büroları oluyor ordan da detaylı bilgi alabilirsin.

Back
X