Bilgisi olan var mı ne yapabilirim

Anladigim icra baslatmis görüş gunlerini artik cocuk teslim biriminde gerceklesecek hangi gunler ise hakim karari ne ise . kacirmamaya dikkat edin birileri daha yazar. Benim anladigim o

Bende konu acacaktim avukaitma bende ulasamadim burdan baska biri yardimci olur diye benimde baska sıkıntım var

Öncelikle sakin olun, hiç bir şey yapamaz. Kendince sizi sıkıntıya sokmak istiyor ve sizin halinizden anladığım kadarıyla da başarıyor. Pazartesi sakin bir şekilde avukatınızla itiraz edersiniz. Ama eski eşinizle asla muhatap olmayın. Bu arada çocuğunuzun yaşı kaç?

Öncelikle sakin olun, hiç bir şey yapamaz. Kendince sizi sıkıntıya sokmak istiyor ve sizin halinizden anladığım kadarıyla da başarıyor. Pazartesi sakin bir şekilde avukatınızla itiraz edersiniz. Ama eski eşinizle asla muhatap olmayın. Bu arada çocuğunuzun yaşı kaç?
Pazartesi itiraz edeceğim avukatım pzt görüşelim müsait değilim dedi ama ben pzt çok yoğunum ..telefonla konuşacağım bakalım ..şu anda varya içim sıkıntı dolu panik biriyim malesef ..kendimi sakinleştirmek için ev işini biraktim eşimle dizi izlemeye başladık 1. Sezon bitecek nerdeyse yarında çocukları dışarı çıkarırım ama içime sıkıntı soktu pislik bende ona sıkıntı olacagim ama ..İstanbul'a yeni geldik bir kaç bileziğim var saticam ve avukata vericem ugrasicam sonuna kadar ...Ocak ayında bir yerden para gelecek zaten o zaman daha rahatlarim .. çocuğum 8 yaşında ve bu pislik adam çocuğa kaba davrandığı için çocuğum her gidişinde ağlıyor bir daha gitmeyeceğim diyordu..çocuğum bağırmaya küfüre alışık değil kibar bir çocuk ..ama yeri gelince çok güzel cevaplar verir akıllı konuşur..

Back
X