Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan pıhtılaşmanız var. Iğne kullanacaksınız gebe kalınca.Hanımlar düşük lerim den sonra genetik testi için doktor kan almıstı ama 1 sonucum cıkmıs tromboz paneli yazıyor bu nedir acaba doktora gitmeme cok var
Gerçekten miKan pıhtılaşmanız var. Iğne kullanacaksınız gebe kalınca.
Üzülmeyin ne güzel problem bulunmuş işte. Ben de kullanıyorum.Gerçekten mihayırlısı olsun
Allah razı olsun cok tesekkur ederim yardımcı oldunuz siz ne kadarlık hamilesinizÜzülmeyin ne güzel problem bulunmuş işte. Ben de kullanıyorum.
11+4 bugün.Allah razı olsun cok tesekkur ederim yardımcı oldunuz siz ne kadarlık hamilesiniz![]()
Maşallah subanallah allahım sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah11+4 bugün.![]()
Amin inşallah hepimize.Maşallah subanallah allahım sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba, bende 25 mayısta test verdim, sonuçlarım hala çıkmadı, başka Bi şehirde verdim bulunduğum ilde verilmiyor, telefonları açmıyor tıbbı genetik bölümü, siz ne zaman kan verdiniz ne zaman sonuçlarınız çıktı acabaHanımlar düşük lerim den sonra genetik testi için doktor kan almıstı ama 1 sonucum cıkmıs tromboz paneli yazıyor bu nedir acaba doktora gitmeme cok var
Merhaba benm pıhtılasma testi 1 haftada diğeri de tam 1 ayda cıktı e nabızdan kontrol edinMerhaba, bende 25 mayısta test verdim, sonuçlarım hala çıkmadı, başka Bi şehirde verdim bulunduğum ilde verilmiyor, telefonları açmıyor tıbbı genetik bölümü, siz ne zaman kan verdiniz ne zaman sonuçlarınız çıktı acaba
Merhaba, bende 25 mayısta test verdim, sonuçlarım hala çıkmadı, başka Bi şehirde verdim bulunduğum ilde verilmiyor, telefonları açmıyor tıbbı genetik bölümü, siz ne zaman kan verdiniz ne zaman sonuçlarınız çıktı acaba
Bilgi aldık az önce pıhtılaşma çıkmış sadece bu bilgiyi verdiler, pazartesi almaya gideceğiz sonuçları, cevabınız için teşekkürlerMerhaba benm pıhtılasma testi 1 haftada diğeri de tam 1 ayda cıktı e nabızdan kontrol edin
E nabız dannbakın paylaşın burada bilginizi olanlar cevaplar dilersenizBilgi aldık az önce pıhtılaşma çıkmış sadece bu bilgiyi verdiler, pazartesi almaya gideceğiz sonuçları, cevabınız için teşekkürler
E nabızdan göremedim ben, nerde yazıyor acaba, hastane sisteminden baktık orda da çıkmamış olarak gözüküyor, telefondan bilgi aldık sadeceE nabız dannbakın paylaşın burada bilginizi olanlar cevaplar dilerseniz![]()