bilgisi olan var mı?

gamzeanneolmakistiyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
373
52
123
İstanbul
arkadaşlar biz 1 temmuzda tatile cıktık ve ben tatil için adet geciktirici kullandım. normal adet geciktirici değil de, hamileler için zararsız olan bi hap var dedi doktor ben de onu aldım.hamile değilim ama biliyosunuz ya öyleyse korkusundan dolayı progeston kullandım. bu gün ilacı bıraktığımın 3. günü. bu ilacı bırakınca adet olması 10 güne kadar sürebiliyormuş. buraya kadar herşey normal. ben bu gün sırf merakımdan evde hamilelik testi yaptım. ikinci çizgi kopkoyu çıktı. adet olmamamdan şüphelenip yapmadım ama normalde de sürekli adetim geciktikçe yaparım bilenler bilir. şimdi bu gün yaptığım testin pozitif çıkmasının sebebi 3 gün öncesine kadar progestan kullanmış olmam mı yoksa gerçekten hamile miyim acaba? fikri olan var mı arkadaşlar? veya bu ilaç hakkında bilgisi olan? bu arada eğer o ilacı kullanmamış olsaydım bu gün 12 gün gecikmiş sayılıyor adetim

KIZLAARR benim sürekli bebiş konusunu açmamdan sıkılanlara müjde :) bu gün hamile olduğumu öğrendim. önceki gibi değil, bu normal bi gebelikmiş. kalp atışını bile duydu doktor.inşallah hayırlısıyla devamı da gelir

Son düzenleme:
kan testi yaptırırsanız kesin sonucu alırsınız ..

yarın kan testi yaptırıcam aslında bu ilaç idrar testinde böyle etkiliyorsa sonucu kanda da etkiler mi diye düşünüyorum. internette de hiçbir bilgi yok. her zamanki gibi hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. ilk defa o kadar kopkoyu 2 çizgiyi yan yana gördüm :)

dilerim hamilesindir cnm .. nasip kısmet sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum ..

ilacin boyle bir etkisi var mi? benim bildigim hamilelik testleri yanlis gosterebilir ama hamile insani hamile degilmis gibi gosterebilir sadece. ikinci cizgi belirdiyse hamilelik kesindir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

progestanı bebek tutunsun diye asılamadan sonra kullandım ben 10 gün kadar ..

bu hormonunun hamilelikte çok salgılandığını ve hamile kalmayla ilintili olduğunu biliyorum ama gebelik testinin pozitif çıkmasını sağlayan bir hormon değil bence.yani hamile olma olasılığınız yüksek :)

eveet merak eden arkadaşlarım :) progestan ilacı gebelik testini etkilemiyormuş ve bu gün hamile olduğumu öğrendim. gerçi yaşadığım kimyasal gebelikten sonra pek inanası gelmiyor insanın ama kalp atışları da duyuldu. inşallah sorun olmadan kucağıma alablirim bebeğimi. doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi

Çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün insallah

Tam nickine uygun bir haber olmuş, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…