- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
kan testi yaptırırsanız kesin sonucu alırsınız ..
yarın kan testi yaptırıcam aslında bu ilaç idrar testinde böyle etkiliyorsa sonucu kanda da etkiler mi diye düşünüyorum. internette de hiçbir bilgi yok. her zamanki gibi hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. ilk defa o kadar kopkoyu 2 çizgiyi yan yana gördüm :)
dilerim hamilesindir cnm .. nasip kısmet sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum ..
teşekkürler inşallah öyledir isteyen herkes inşallah
Aminnnnnnn
bence sabah kan ver doktora gittt
öyle yapıcam canım. ama kesin ilaçtandır. off nasıl bekliyim ben yarına kadar. yahu bu ilaçla ilgili de hiçbir açıklama yazmaz mı ya yada benimle aynı durumu yaşayan hiç olmamış heralde böyle bişey hiçbiyerde yazmıyor
eveet merak eden arkadaşlarım :) progestan ilacı gebelik testini etkilemiyormuş ve bu gün hamile olduğumu öğrendim. gerçi yaşadığım kimyasal gebelikten sonra pek inanası gelmiyor insanın ama kalp atışları da duyuldu. inşallah sorun olmadan kucağıma alablirim bebeğimi. doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi
arkadaşlar biz 1 temmuzda tatile cıktık ve ben tatil için adet geciktirici kullandım. normal adet geciktirici değil de, hamileler için zararsız olan bi hap var dedi doktor ben de onu aldım.hamile değilim ama biliyosunuz ya öyleyse korkusundan dolayı progeston kullandım. bu gün ilacı bıraktığımın 3. günü. bu ilacı bırakınca adet olması 10 güne kadar sürebiliyormuş. buraya kadar herşey normal. ben bu gün sırf merakımdan evde hamilelik testi yaptım. ikinci çizgi kopkoyu çıktı. adet olmamamdan şüphelenip yapmadım ama normalde de sürekli adetim geciktikçe yaparım bilenler bilir. şimdi bu gün yaptığım testin pozitif çıkmasının sebebi 3 gün öncesine kadar progestan kullanmış olmam mı yoksa gerçekten hamile miyim acaba? fikri olan var mı arkadaşlar? veya bu ilaç hakkında bilgisi olan? bu arada eğer o ilacı kullanmamış olsaydım bu gün 12 gün gecikmiş sayılıyor adetim
KIZLAARR benim sürekli bebiş konusunu açmamdan sıkılanlara müjde :) bu gün hamile olduğumu öğrendim. önceki gibi değil, bu normal bi gebelikmiş. kalp atışını bile duydu doktor.inşallah hayırlısıyla devamı da gelir
eveet merak eden arkadaşlarım :) progestan ilacı gebelik testini etkilemiyormuş ve bu gün hamile olduğumu öğrendim. gerçi yaşadığım kimyasal gebelikten sonra pek inanası gelmiyor insanın ama kalp atışları da duyuldu. inşallah sorun olmadan kucağıma alablirim bebeğimi. doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün insallah
Çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım inşallah senin de hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin allah. çok mutluyum :)
Tam nickine uygun bir haber olmuş, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bnde senin adınaa cok sevindim canım inan konulardan hatırlıyorum seni cok mutlu oldum adına darısı kıpırtılarını hissetmeye annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?