Bilgisi olan varmı ? :(

Mrveae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
98
27
3
27
İyi geceler çok utanıyorum ama başka soracak kimsem yok lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi 27+3 haftalık hamileyim 3. Ayıma girdiğimden beri cinsel ilişkiden sonra ağrı oluyodu doktorumuza sorduk hiç bir problem olmadığını ağrımın olmayacağını söyledi ağrım var deyince şaşırdı 9. Aya kadar cinsel ilişkinin devam edebileceğini söyledi ağrı başlarda kasıklarımda oluyodu sonradan (kusuruma bakmayın nolur) vajinamda olmaya başladı ve son 2 seferdir şişlikde oluyo doktor randavum 17 sinde şuan çok ağrım var bide şişlikte var napabilirim neden böyle oluyo başına gelen var mı netten araştırdım ama bir bilgi bulamadım

Canım aklıma 2 şey geldi 1 enfeksiyon ya da mantar 2 sperm alerjisi bunu doktoruna sormalısın bence çekinecek ne var neler konuşuyoruz burda :) çocuğu leylekler getirmiyor ya hepimiz kocalarımızla sevişiyoruz çekinme hiç hele doktoruna karşı hiç çekinme ama mutlaka sor her ikiside olsa ya da başka bir durum tedavisi gecikmesin bir an önce git sor.. (ağrı bende de oluyordu rahimde içeride yani sonra geçiyor. Bebiş ve rahim büyüdükçe baskı hem içerden hem dışardan olduğu için ağrı normal ama ağrı sonrası kanama varsa o sıkıntı bence telaş yapma keyfine bak. Ama şişlik için mutlaka git..)

Ağrı oluyorsa niçin ilişkiye devam ediyorsunuz ? Cinsel ilişkinin amaci keyif almaksa ve taraflardan birinin bir sıkıntısı varsa zorlamanın alemi yok bence. İlk hamileligimde ilk aylarm sıkıntılı olduğu için ilişki olmadı sonrasında da ne olur ne olmaz diye doğuma kadar yapmadık. Birkaç ay cinsel ilişki yaşamadık diye bir anormallik olmadı hayatımızda doğumdan sonra herşey yoluna girdi.

Ağrı sonrasında oluyorsa yapmanın kime ne zararı olur ki? Ayrıca herkesin durumu sizin ki gibi olmayabilir... benimde sonrasında kasıklarımda ağrım oluyor ama yaparken olmuyor gayet keyifli sürüyor :) belki öyledir ayrıca sperm alerjisi ya da enfeksiyonsa tedavisi şart

Evet enfeksiyon yada sperm alerjisi olabilir..Dun okudum hamilelikte prezervatif kullanılması gerekiyormus..Herhangi bir enfeksiyon ve alerji riskine karşı..

Enfeksiyona bağlı nedenden dolayı olabilir , birde esiniz iliskiden önce duş alsın.. geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…